The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Γνωστός ράπερ έπεσε νεκρός από πυρά σε μπόουλινγκ στο Χιούστον μετά από καβγά

O Takeoff ήταν το νεαρότερο μέλος του συγκροτήματος Migos

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 01, 2022

Γνωστός ράπερ έπεσε νεκρός από πυρά σε μπόουλινγκ στο Χιούστον μετά από καβγά

Ο 28χρονος ράπερ, ο οποίος ήταν μέλος του συγκροτήματος Migos, βρισκόταν σε μπόουλινγκ στο Χιούστον των ΗΠΑ όταν ξέσπασε, άγνωστο γιατί, καβγάς με αποτέλεσμα κάποιος να ανοίξει πυρ σκοτώνοντας τον Takeoff. Σύμφωνα με το TMZ που μετέδωσε την είδηση και αποκλειστικές εικόνες από το σημείο της δολοφονίας, ο ράπερ πυροβολήθηκε είτε στο κεφάλι είτε κοντά σε αυτό και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Νεκρός από τα πυρά αγνώστου έπεσε ο ράπερ Takeoff τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα ΗΠΑ) μετά από καβγά σε μπόουλινγκ.

Κατά πληροφορίες από τα πυρά τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με αυτοκίνητα.

Λίγες ώρες πριν την δολοφονία ο 28χρονος ράπερ είχε αναρτήσει μια selfie από το μπόουλινγκ στο οποίο σημειώθηκε το έγκλημα ενώ λίγες ώρες νωρίτερα έκανε βόλτα στο Χιούστον με κάποιο άτομο που γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Το πραγματικό όνομα του Takeoff, ήταν Kirshnik Khari Ball και ήταν το νεαρότερο σε ηλικία μέλος του συγκροτήματος Migos μαζί με έναν θείο του και ένα εξάδελφό του.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb