The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τα πατατάκια που έχουν γεύση αιδοίου

Έχουν γίνει ανάρπαστα

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 24, 2022

Τα πατατάκια που έχουν γεύση αιδοίου
Photo by Mustafa Bashari on Unsplash

Δεν νομίζω να έχετε ακούσει πιο παράξενο σνακ στον κόσμο. Γιατί λογικά πάντα, ο νικητής σε αυτή την κατηγορία είναι δεδομένος και δεν είναι άλλος από τα πατατάκια της εταιρείας Chazz στη Λιθουανία.

Τα πατατάκι που κυκλοφόρησε στην αγορά λοιπόν έχουν γεύση… αιδοίου. Και όπως σωστά θα μαντέψατε, έχουν γίνει ανάρπαστα.

Το κείμενο που περιγράφει το προϊόν στην ιστοσελίδα της εταιρείας λέει τα εξής:

«Σύμφωνα με έρευνες των τριών τελευταίων ετών, οι millennials έρχονται σε εpωτική επαφή τρις φορές λιγότερο απ’ ότι έρχονταν οι γονείς τους», αναφέροντας πως αυτό ήταν η αφορμή για να φτιάξουν τα συγκεκριμένα πατατάκια, ώστε να βοηθήσουν τους νεότερους «να υπερβούν τα όρια, να μιλήσουν για έpωτα, να κάνουν έpωτα και να μπορέσουν κάποια στιγμή να ξεπεράσουν τους γονείς τους».

Συνεχίζοντας το πάνε ένα βήμα… παραπέρα, επισημαίνοντας πως τα πατατάκια αυτά απευθύνονται σε ελευθέρους και γενναίους ανθρώπους. «Μόλις τα δοκιμάσετε, θα πάτε πίσω στην πρώτη σας αγάπη και θα σας θυμίσουν τις εpωτικές περιπέτειες».

Παρά την τσιμπημένη τιμή τους, αφού το κάθε σακουλάκι κοστίζει 9,99 ευρώ, η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού ήταν τεράστια. Όσοι το παραγγέλνουν θα το παραλάβουν σε ειδικό κουτί.

Υπάρχουν βέβαια καθυστερήσεις στην παράδοση λόγω της ζήτησης. Όπως λέει η εταιρεία «Λόγω του μεγάλου αριθμού παραγγελιών, η παράδοση γίνεται μέσα σε 5-10 εργάσιμες μέρες. Αξίζει όμως να περιμένεις κάτι που θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση».

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb