The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Tom Hardy: Ελαβε μέρος σε τουρνουά ζίου‑ζίτσου και κατέκτησε την πρώτη θέση

«Ταπεινός τύπος και καλό παιδί»


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 22, 2022

Tom Hardy: Ελαβε μέρος σε τουρνουά ζίου‑ζίτσου και κατέκτησε την πρώτη θέση

Ο ηθοποιός Τομ Χάρντι έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη σε διαγωνισμό πολεμικών τεχνών το Σάββατο, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Guardian», ο 45χρονος αστέρας του Χόλυγουντ Τομ Χάρντι συμμετείχε στο 2022 Brazilian Jiu-Jitsu Open Championship, έναν διαγωνισμό που διοργανώθηκε από το Ultimate Martial Arts Championships στη σχολή Oakgrove στο Μίλτον Κέινς.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τον Τομ Χάρντι φορώντας μπλε στολή, να υποτάσσει τους αντιπάλους του και να κερδίζει όλους τους αγώνες του. Το πιστοποιητικό της κατάκτησης της πρώτης θέσης που απονεμήθηκε στον ηθοποιό, έγραφε «Έντουαρντ Χάρντι», που είναι το πραγματικό του όνομα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝗧𝗮𝗽𝗲𝗱 𝗙𝗶𝗻𝗴𝗲𝗿𝘀 (@taped_fingers)

Εκπρόσωπος του πρωταθλήματος χαρακτήρισε τον Τομ Χάρντι «πολύ καλό τύπο» που ήταν «πραγματική ευχαρίστηση» να φιλοξενείται στο τουρνουά τους. «Όλοι τον αναγνώρισαν, αλλά ήταν πολύ ταπεινός και ευχαρίστως αφιέρωνε χρόνο στον κόσμο για να φωτογραφηθεί μαζί του», δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρνουά στο «Hyde News & Pictures». «Ήταν πραγματική ευχαρίστηση να τον έχουμε να αγωνίζεται στην εκδήλωσή μας».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb