The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Νίκολα Πελτζ μιλά καθαρά για την κόντρα της με την Βικτόρια Μπέκαμ και πώς... παρεξήγηθηκαν για το νυφικό

Η Νίκολα Πελτζ δε θέλει να το αφήσει να περάσει έτσι το θέμα με το νυφικό της και την κόντρα της σχετικά με την πεθερά της, Βικτόρια Μπέκαμ.


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 22, 2022

Η Νίκολα Πελτζ μιλά καθαρά για την κόντρα της με την Βικτόρια Μπέκαμ και πώς... παρεξήγηθηκαν για το νυφικό

Οι θαυμαστές των Μπέκαμ έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν την Νίκολα Πελτζ την ημέρα του γάμου της με τον Μπρούκλιν, να μην φορά νυφικό της πεθεράς της, Βρετανίδας σχεδιάστριας Βικτόρια Μπέκαμ, αλλά αντ’ αυτού να επιλέγει ένα νυφικό υψηλής ραπτικής του οίκου Valentino.

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι φήμες για κόντρα μεταξύ νύφης και πεθεράς, με περισσότερες πιπεράτες αποκαλύψεις να έρχονται σιγά σιγά στο φως της δημοσιότητας. Όπως για τον πρώτο χορό του ζευγαριού, που φαίνεται πως τους τον διέλυσε η Βικτόρια Μπέκαμ, όταν χόρεψε η ίδια με τον γιο της το τραγούδι που είχε επιλέξει το νιόπαντρο ζευγάρι.

Η ίδια η Νίκολα Πελτζ προσπάθησε να δικαιολογήσει την απόφασή της να φορέσει Valentino, σε συνέντευξή της, λέγοντας πως έκανε αυτή την επιλογή, όχι γιατί δεν ήθελε να φορέσει νυφικό της Βικτόρια Μπέκαμ, αλλά γιατί δεν προλάβαινε το ατελιέ της να το ετοιμάσει. Και τότε όμως δεν έπεισε, με έναν φίλο της να την προδίδει λέγοντας: «Μα γιατί να φορέσει νυφικό της Βικτόρια; Έχεις τόσους άλλους φίλους που είναι διάσημοι σχεδιαστές;».

Τα νέα καρφιά της Νίκολα Πελτζ στην πεθερά της - Ρίχνει όλο το βάρος της ευθύνης στην σχεδιάστρια

Κι επειδή οι φήμες όλο και διογκώνονται, η Νίκολα Πελτζ θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου στο θέμα, αποκαλύπτοντας πως δεν είχε νέα της σχεδιάστριας μόδας για μέρες κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του νυφικού της.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Grazia USA, η Νίκολα Πελτζ, προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, εξηγώντας: «Λοιπόν, σχεδίαζα να φορέσω το νυφικό της Βικτόρια και ήμουν πραγματικά τόσο ενθουσιασμένη που θα είχα την ευκαιρία να φορέσω ένα σχέδιο που θα δημιουργούσε η μέλλουσα πεθερά μου. Το θεώρησα τόσο όμορφο και μια τόσο όμορφη ιστορία».

Η στενή της φίλη, η στιλίστρια Λέσλι Φρέμαρ και η μητέρα της, Κλαούντια Πελτζ, βοηθούσαν επίσης στον σχεδιασμό του νυφικού, με την ηθοποιό να λέει πως η ονειρική αυτή ομάδα θα ήταν τόσο «διασκεδαστική».

Όμως, σύμφωνα πάντα με την ίδια, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, καθώς όπως παραδέχτηκε, «δεν είχε κανένα νέο» από την Βικτόρια για μέρες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού. «Μιλήσαμε για να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε το φόρεμα αλλά μετά πέρασαν μέρες και δεν είχα κανένα νέο. Η Βικτόρια τηλεφώνησε τελικά στη μαμά μου και είπε ότι το ατελιέ της δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει».

Και συνεχίζει: «Έτσι, μίλησα με την μαμά μου και την Λέσλι και τους είπα: ‘Αυτό δεν μπορεί να συμβεί, οπότε ποιο είναι το επόμενο βήμα;’. Είμαι θαυμάστρια του Valentino και της υψηλής ραπτικής του εδώ και πολύ καιρό. Ήμουν πραγματικά τυχερή που μπόρεσα να πάω στο ατελιέ του για να δοκιμάσω το νυφικό».

 Μπέκαμ και πώς... παρεξήγηθηκαν για το νυφικό - iefimerida.gr

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb