The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

29χρονη Βρετανή: «Έχουμε μια τέλεια σeξουαλική ζωή με τον τετραπληγικό σύντροφό μου»

Σπάει τα ταμπού για τους ανθρώπους με αναπηρία

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 14, 2022

29χρονη Βρετανή: «Έχουμε μια τέλεια σeξουαλική ζωή με τον τετραπληγικό σύντροφό μου»
@instagram.com/thewheellife_/

Έχουν πολλές φορές γίνει viral  και γενικότερα τραβούν την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το νεαρό ζευγάρι Βρετανών θέλει να διαλύσει όποιες φήμες υπάρχουν σε σχέση με την αναπηρία και το σeξ. 

Ο George Dowell  είναι τετραπληγικός και γνωρίστηκε με την κοπέλα του, Jessikah Lopez, σε μια εκπομπή γνωριμιών με τίτλο «Undateables», πριν από τέσσερα χρόνια. Μαζί πλέον, πολεμούν ενάντια στο στίγμα των ανθρώπων που ζουν με αναπηρία.

Το ζευγάρι όπως αναφέρει, ζει μια «φυσιολογική και υγιή ζωή», αναπτύσσοντας δεξιότητες μιας πιο υγιούς επικοινωνίας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες του. Ο τραυματισμός του Dowell έγινε το 2010 σε ατύχημα με το αυτοκίνητο και από τότε έχει «περιορισμένη λειτουργία των άκρων του».

«Ήμουν ο συνοδηγός στο μπροστινό κάθισμα και φορούσα τη ζώνη μου. Κάθονταν και άλλοι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου», είπε ο Dowell στη Jam Press. «Το αυτοκίνητο ανατράπηκε και προσγειώθηκε στο χωράφι απέναντι από το δρόμο. Ήμουν ο μόνος με σοβαρά τραύματα», ανέφερε για το ατύχημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Wheel Life (@thewheellife_)

Ο 30χρονος είπε ότι μετά το ατύχημα, δεν έβγαινε ραντεβού επειδή ανησυχούσε για το πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος μαζί του, όπως επίσης και για την απόρριψη από τις γυναίκες. «Τα ραντεβού δεν είναι τόσο εύκολα όταν είσαι σε αναπηρικό καροτσάκι, επειδή οι άνθρωποι υποθέτουν διάφορα για εσένα ή δεν μπορούν να δουν τον εαυτό τους δίπλα σε κάποιον με αναπηρία», εξήγησε ο Dowell. «Έτσι συχνά ανησυχούσα μήπως με απορρίψουν».

Η 29χρον Lopez, είχε δει τον Dowell σε δημοφιλή βρετανική εκπομπή γνωριμιών «Νόμιζα ότι ο George ήταν πολύ χαριτωμένος και γλυκός, γι’ αυτό τον ακολούθησα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά δεν μίλησα ποτέ μαζί του», θυμάται η Lopez, μεταδίδει η nypost.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Wheel Life (@thewheellife_)

Χρειάστηκαν δύο χρόνια για να μπορέσει κάποιος από τους δύο να επικοινωνήσει με τον άλλο. «Ο μου έστειλε μήνυμα στο Facebook αναφορικά με μία ιστορία που δημοσίευσα», είπε η Lopez. «Μιλήσαμε και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. “Ένας άντρας του οποίου η σύζυγος έχει αναπηρία αποκάλυψε τις πιο παράλογες ερωτήσεις που του κάνουν οι άνθρωποι — συμπεριλαμβανομένου του αν «έχει κάτι» για άτομα σε αναπηρικά καροτσάκια. Σταματήστε να κάνετε ερωτήσεις για τη σeξουαλική μας ζωή. Η σχέση μας είναι τέλεια— όπως αποδεικνύεται από το πρώτο τους ραντεβού που κράτησε εννέα ώρες».

«Στο πρώτο μας ραντεβού, πήγα σπίτι του, έφερα πολλά σνακ και βλέπαμε ταινίες», θυμάται η Lopez. «Έφτασα εκεί στις 12 μ.μ. και δεν φύγαμε μέχρι τις 9 μ.μ., είχαμε τόσα πολλά να μιλήσουμε και τα πήγαμε πολύ καλά» υπογράμμισε. Ωστόσο όπως παραδέχτηκε η 29χρονη, δεν είχε ιδέα πώς θα έμοιαζε μια σχέση με τον Dowell.

«Πριν γνωρίσω τον Τζορτζ, είχα πάντα ένα καλό αγόρι και είχα μακροχρόνιες σχέσεις», εξήγησε και συμπλήρωσε «ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν με κάποιον που είχε αναπηρία, αλλά όχι επειδή δεν με ενδιέφερε — απλώς δεν είχα συναντήσει ποτέ κανένα άτομο με αναπηρία».

Παρά το άγνωστο, το ειδύλλιό τους έχει ανθίσει όπως όλα τα άλλα. Στο πρώτο ραντεβού με τον George ένιωθε τις πεταλούδες στο στομάχι της, τις αμήχανες συζητήσεις που κάνουν όλοι», είπε η Lopez. «Προφανώς είχα διαφορετικές ερωτήσεις να κάνω, αλλά ποτέ δεν ένιωθε νευρικός, ήταν πάντα τόσο ανοιχτός και ειλικρινής που ήξερα ότι μπορούσα να ρωτήσω οτιδήποτε χρειαζόμουν, κάτι που με έκανε να νιώσω τόσο άνετα μαζί του πολύ γρήγορα» είπε η κοπέλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Wheel Life (@thewheellife_)

Το ζευγάρι είπε ότι αντιμετώπισε κάποιες προκλήσεις κατά μήκος της κοινής του πορείας, ειδικά αφού η Λόπεζ είναι επίσης, η γυναίκα που φροντίζει τον Ντάουελ. Ήρθαμε πολύ κοντά λόγω του COVID και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί», είπε ο Dowell. «Ήμασταν σε θέση να πούμε από νωρίς ότι μπορούσαμε να ζήσουμε μαζί πολύ εύκολα. Η μόνη προσαρμογή που έπρεπε να κάνω ήταν να προσαρμόσω το σχέδιο φροντίδας μου, έτσι η Jessikah ήταν η κύρια φροντίστριά μου επειδή ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο μαζί της καθώς προχωρούσε η σχέση μας» συνέχισε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Wheel Life (@thewheellife_)

Το ζευγάρι έκτοτε δημιούργησε έναν κοινό λογαριασμό στο Instagram με περισσότερους από 7.000 ακόλουθους για να μοιραστεί την εμπειρία γνωριμίας του, καθώς και να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων σχετικά με τη σeξουαλική του ζωή.

«Έχουμε μια φυσιολογική και υγιή σeξουαλική ζωή», είπε η Lopez. «Είναι διαφορετικό φυσικά, αλλά τίποτα που δεν μπορεί να ξεπεραστεί με καλή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ τους για να μάθετε τι λειτουργεί καλύτερα, σχεδόν το ίδιο με κάθε νέο σύντροφο».

Το σeξ είναι το μικρότερο από τα προβλήματά τους, είπε το ζευγάρι, που ζει σε μια κοινωνία που δεν χτίστηκε για άτομα με αναπηρία. «Οι περισσότερες προκλήσεις στη σχέση μας προέρχονται από τον έξω κόσμο, καθώς δεν είναι φτιαγμένο για άτομα με αναπηρία και επομένως μπορεί να μας δυσκολέψει κατά καιρούς», πρόσθεσε η Λόπεζ. «Ευτυχώς δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε κανένα εμπόδιο ή αρνητισμό για τη σχέση μας, αλλά σίγουρα θα την υπερασπιζόμασταν αν το είχαμε».

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb