The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η ταινία στο Netflix που πρέπει να δεις σήμερα κίολας

Ένα ψυχολογικό θρίλερ για τις ανθρώπινες σχέσεις που δεν πρέπει να χάσεις

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 06, 2022

Η ταινία στο Netflix που πρέπει να δεις σήμερα κίολας

Για μένα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη του Netflix΄μετά από πάρα πολύ καιρό. Ένα διαφορετικό θρίλερ, που δεν εκβιάζει κανένα συναίσθημα, που δείχνει τους πρωταγωνιστές γυμνούς από προσωπεία και όπου όλοι μπορούν να είναι κακοί και καλοί ταυτόχρονα. Και όταν λέω όλοι, το εννοώ.

Το ερώτημα "Μέχρι που θα έφτανες για να πάρεις αυτό που θέλεις", είναι η κεντρική ιδέα της ταινίας. Ένα ζευγάρι σε κρίση, μια εξωσυζυγική σχέση, ένα κρυμμένο μυστικό, και ένα παρελθόν που ρίχνει τη σκιά του στο σήμερα.

Η ταινία "Ευτυχισμένοι Ενήλικες"  εξηγεί με αριστηγουργηματικό τρόπο, πως η αγάπη απέχει ελάχιστα από το μίσος. Πως η λεπτή κόκκινη γραμμή μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική για το θύμα αλλά και για τον θύτη.

Η πλοκή δεν σε αφήνει να βαρεθείς ούτε δευτερόλεπτο. Προσπαθείς να δεις πως θα εξελιχθούν οι καταστάσεις γύρω από το ζευγάρι και την ερωμένη. Ψάχνεις να βρεις πως θα καταλήξει όλη αυτή η αρρωστημένη εμμονή να μην αλλάξει τίποτα και το τέλος σε αφήνει με την απορία τι μπορούσε να κυλήσει αλλιώς, αν κάποιος από τους πρωταγωνιστές έπαιρνε μια διαφορετική απόφαση.

Μην χάσετε το καλύτερο θρίλερ αυτή τη στιγμή της πλατφόρμας του Netflix.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb