The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Απίθανα πράγματα από τον Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ

Ρεκόρ πόντων (31) με την Εθνική Ελλάδος, καρφώματα, δέκα ριμπάουντ, ασύλληπτο θέαμα και όλα αυτά σε μόλις 20 λεπτά συμμετοχής


Δημοσίευση ΑΥΓ 10, 2022

Απίθανα πράγματα από τον Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ

Μπροστά σε 16.000 θεατές ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε... όpγια στο ΟΑΚΑ και έδωσε στην Ελλάδα τη νίκη (86-70) επί της Ισπανίας στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του ΝΒΑ που έπαιξε με τα δύο του αδέλφια, τον Θανάση και τον Κώστα, πέτυχε 31 πόντους απέναντι στην Ισπανία που είναι ρεκόρ στην παρουσία του στην εθνική ομάδα.

Ο Γιάννης έπαιξε μόλις 20.33' από τα 40' και όποτε τον έβαζε στο παιχνίδι ο Δημήτρης Ιτούδης η Ελλάδα "πέταγε" φωτιές. Έφτασε στο +18 και όταν η Ισπανία μείωσε στο 3ο ο Γιάννης επέστρεψε για να καθαρίσει!Αποθεώθηκε από τους θεατές ενώ τον καμάρωνε από την εξέδρα και η μητέρα του, Βερόνικα.

Τώρα όσο αφορά τους Θανάση και Κώστα, ο πρώτος είχε 3 πόντους και ο δεύτερος είχε 7 με "αδυναμία" στις βολές.

Η Ελλάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο για το Ευρωμπάσκετ (1-18/9) αλλά όπως είπε ο Γιάννης δεν πρέπει να μιλάει κανείς για μετάλλιο!

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb