The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Αλλαγή σχεδίου για το Tinder και άσχημα νέα για τα ραντεβού στον ψηφιακό κόσμο

Το Tinder ετοιμαζόταν για το μεγάλο βήμα στο metaverse

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΥΓ 03, 2022

Αλλαγή σχεδίου για το Tinder και άσχημα νέα για τα ραντεβού στον ψηφιακό κόσμο

Τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα για το τελευταίο τρίμηνο της Match Group (μητρικής εταιρείας της εφαρμογής Tinder) φέρνουν και άσχημες εξελίξεις για την εταιρεία που αναγκάζεται να κάνει βήμα πίσω σε δύο βασικούς τομείς.

Ο πρώτος από αυτούς είναι ο τομέας της μεταφοράς του περιβάλλοντος ραντεβού στο metaverse και ο δεύτερος το σύστημα των νομισμάτων που ήθελε να εφαρμόσει. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η πρώτη CEO της εταιρείας, Ρενάτε Νάιμποργκ, δήλωσε πως αφήνει τη θέση της και πριν από αυτό ανακοίνωσε τα άσχημα μαντάτα.

Το Tinder ετοιμαζόταν για το μεγάλο βήμα στο metaverse, όπου και οι χρήστες θα μπορούσαν να ζήσουν πιο ρεαλιστικά -στον ψηφιακό κόσμο- ραντεβού με άλλους και γι’ αυτό το λόγο είχε εξαγοραστεί και η Hyperconnect που ασχολείται με τον τομέα της εικονικής πραγματικότητας.

O νέος CEO της εταιρείας σημείωσε πως θα μελετηθούν εκ νέου όλα τα δεδομένα και οι όποιες αποφάσεις για αυτό το project θα παρθούν στο άμεσο μέλλον.

Σε ό,τι αφορά τα Tinder Coins, τα νομίσματα που θα χρησιμοποιούνταν εντός της εφαρμογής για αγορές Super Likes και πρόσβαση σε έξτρα χαρακτηριστικά, και αυτό το project μένει πίσω, παρά το γεγονός ότι έχει αρχίζει να υποστηρίζεται ήδη σε κάποιες αγορές.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb