The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Γιατί η Adele αρνήθηκε να τραγουδήσει στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ;

Φανταζόμαστε την αντίδρασή τους

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 26, 2022

Γιατί η Adele αρνήθηκε να τραγουδήσει στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ;

Στις 29 Απριλίου του 2011, έγινε ο γάμος του πρίγκιπα και μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Καλύφθηκε από όλον τον κόσμο και πολλοί άνθρωποι όχι μόνο άρχισαν να συρρέουν για να δουν το ζευγάρι έστω και λίγο αλλά και πολλοί διάσημοι ήθελαν να παρευρεθούν στη δεξίωση.

Πολλοί, όχι όλοι. Το βασιλικό ζευγάρι πρότεινε στην Adele να είναι εκείνη που θα πρόσφερε ψυχαγωγία στους καλεσμένους τους. Αλλά εκείνη αρνήθηκε και τη θέση της πήρε η Ellie Goulding. Το θέμα είναι ο λόγος για τον οποίο αρνήθηκε.

Ο λόγος ήταν γιατί στην ίδια ημερομηνία είχε κανονίσει εδώ και πολύ καιρό ένα μπάρμπεκιου και δεν ήθελε να το ακυρώσει. Το μπάρμπεκιου. Σκεφτόμαστε ποια θα ήταν η αντίδραση του Γουίλιαμ και της Κέιτ, όταν θα άκουσαν τον λόγο της άρνησής της.

Πάντως εκεί που διαφωνούμε με την Adele είναι που προσπάθησε να τα μπαλώσει και δεν κατάφερε και τίποτα. Αποκάλυψε λοιπόν πως είχε μια κάποιού είδους επαφή με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, αφού υποτίθεται ότι τον είδε να παίζει ποδόσφαιρο κοντά στο σπίτι της στο Λονδίνο. «Είδα τον Γουίλιαμ να παίζει ποδόσφαιρο στο πάρκο απέναντι από το σπίτι μου χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί. Ήταν καταπληκτικό», είπε για τη μεγάλη μέρα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb