The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η πιο καuτή γιαγιά του κόσμου και το τρίλεπτο μυστικό ομορφιάς της

Η 51χρονη από την Αυστραλία το αποκαλύπτει

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 20, 2022

Η πιο καuτή γιαγιά του κόσμου και το τρίλεπτο μυστικό ομορφιάς της
@instagram.com/worldshottestgrandma/

Είναι 51 ετών, είναι Αυστραλή και κατέχει τον τίτλο της «πιο καuτης γιαγιάς του κόσμου». Η Τζίνα Στιούαρτ, ωστόσο αναγκάστηκε αν φύγει από το σπίτι που έμενε λόγω των παπαράτσι, που δεν την αφήνουν σε ησυχία, κάτι που της έχει λείψει.

Μπορεί οι ακόλουθοί της στο Instagram να ξεπερνούν τις 37 χιλιάδες, αλλά η ίδια δηλώνει ντροπαλή στην πραγματικότητα. «Με έχουν κυνηγήσει σε όλη τη Χρυσή Ακτή στην Αυστραλία, όπου ζω και προσπαθούν να με πιάσουν», είπε. Αποκάλυψε πως δεν δίνει τη διεύθυνση της πουθενά για οι παπαράτσι κάθονται έξω από το σπίτι της, για να βγάλουν ακόμα και μια μόνο φωτογραφία. «Έφτασα σε ένα σημείο που δεν θα έβγαινα έξω μέχρι να καταλάβω ότι είχαν φύγει» συμπλήρωσε.

Οι αναρτήσεις της είναι καuτές, με μικροσκοπικά μαγιό και προκλητικές πόζες έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα των θαυμαστών, τροφοδοτώντας τακτικά τον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gina Stewart (@worldshottestgrandma)

Που είναι το μυστικό που την κρατά καλλίγραμη και αγέραστη; Είναι ένα «μυστικό» που κρατάει τρία λεπτά. Η μητέρα τεσσάρων παιδιών και γιαγιά πλέον ενός εγγονιού, αποκάλυψε ότι αναζωογονεί το δέρμα της σε θερμοκρασίες -110 βαθμών Κελσίου. Πρόκειται για την θεραπεία υπερ-ψυξης, που μπορεί να την έχετε ακουστά και ως κρυοθεραπεία, η οποία χρησιμοποιείται συνήθως για μυϊκή κόπωση, αποκατάσταση μυών, τραυματισμούς και φυσικά, την αναζωογόνηση του δέρματος.

Η συγκεκριμένη θεραπεία έχει ως εξής. Το σώμα η το τραυματισμένο μέρος του σώματος περιτυλίγεται σε άζωτο για συνολικά τρία λεπτά. Το σώμα εργάζεται υπερβολικά για να διατηρήσει τη θερμοκρασία του πυρήνα του, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να καίει εκατοντάδες θερμίδες μέσα σε τρία λεπτά, επηρεάζοντας μακροπρόθεσμα τον μεταβολισμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gina Stewart (@worldshottestgrandma)

«Η κρυοθεραπεία είναι η μοναδική μου θεραπεία. Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ο λόγος που νιώθω και δείχνω ανανεωμένη. Είναι η πηγή της νιότης μου», είπε η Στιούαρτ στο news.com.au. «Έχω κάνει κρυοθεραπεία εδώ και λίγο καιρό και θα συνεχίσω όσο περισσότερο γίνεται» ανέφερε η σeξι γιαγιά. Όπως παραδέχτηκε η θεραπεία των 50 δολαρίων είναι αυτό που την κρατά νέα, προσθέτοντας ότι «παγώνει στους -110 C για τρία λεπτά τη συνεδρία».

Μέσα σε τρία λεπτά καίει 800 θερμίδες όπως είπε και συμπλήρωσε πως κάθε συνεδρία είναι ευεργετική για την υγεία του δέρματος της. Η διατροφή της είναι πολύ συγκεκριμένη. Το Maxim Hot 100 Model επιλέγει τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, ενώ αποφεύγει πολύ το αλκοόλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gina Stewart (@worldshottestgrandma)

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb