The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η ηθοποιός που έστειλε ένα μαφιόζικο πακέτο σε παραγωγό που παρενόχλησε τη φίλη της

Η Carrie Fisher δεν ήταν μόνο η Princess Leia

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 15, 2022

Η ηθοποιός που έστειλε ένα μαφιόζικο πακέτο σε παραγωγό που παρενόχλησε τη φίλη της
@hollywoodreporter.com

Η Carrie Fisher έγινε κυρίως γνωστή από τον ρόλο της ως Princess Leia, στη σειρά ταινιών «Star Wars». Ήταν μια δυναμική γυναίκα που δεν σήκωνε πολλά και δεν φοβόταν να μοιραστεί τις σκέψεις της γύρω από διάφορα θέματα. Μετά τον θάνατό της, πολύς κόσμος ανέφερε πόσο καλός άνθρωπος ήταν, πόσο αστεία και ταλαντούχα.

Παράλληλα σε όλη της τη ζωή πάλευε για τα δικαιώματα των γυναικών και την ισότητα των φύλων, ειδικά στο Χόλιγουντ. Μίλησε ανοιχτά για τις εμπειρίες της, όταν δέχθηκε shaming για το σώμα και την ηλικία της. Αλλά ήξερε να αυτοσαρκάζεται.

Μετά τον θάνατό της, η φίλη της σεναριογράφος Heather Robinson αποκάλυψε ότι είχε παλαιότερα πέσει θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης από έναν παραγωγό που δεν κατονόμασε και πως η Carrie Fisher την υπερασπίστηκε. Όπως αναφέρει το NBC News, η Robinson ήρθε σε επαφή με τον βραβευμένο παραγωγό, με σκοπό να συμμετάσχει σε ένα από projects του το 2000.

Ο παραγωγός της έκλεισε ραντεβού για να το κουβεντιάσουν, αλλά κάποια στιγμή φέρθηκε απρεπώς. Καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητο και η Robinson ήταν δίπλα του, πήρε μια απότομη στροφή και την κράτησε κάτω, αρπάζοντας το λαιμό και το στήθος της. Η Robinson προσπάθησε να τον απωθήσει και ευτυχώς τα κατάφερε. Είπε πως όλα έγιναν τόσο γρήγορα και μόλις κατάφερε να φύγει τον άκουσε να λέει «Δεν θα κάνεις ποτέ ταινία στην πόλη μου». Πήγε σπίτι, το είπε στη μητέρα της αλλά δεν το κατήγγειλε στις αρχές.

H Carrie Fisher και η Heather Robinson Ross έγιναν πολύ καλές φίλες όταν συζήτησαν στην ψηφιακή πλατφόρμα AOL για τη βιομηχανία του θεάματος και τη συγγραφή σεναρίου. Και κάποια στιγμή της εξομολογήθηκε το περιστατικό της σeξουαλικής παρενόχλησης.

Δυο εβδομάδες αργότερα, της είπε μάλιστα ότι τον είδε στα στούντιο της Sony. Και τότε η Fisher αποφάσισε να του παραδώσει ένα «μαφιόζικο» πακέτο. Μπήκε στο γραφείο του με ένα κουτί από τα Tiffany. Αλλά δεν είχε μέσα κάποιο ακριβό κόσμημα.

Όταν η Robinson ρώτησε τι βρισκόταν μέσα στο κουτί, η Fisher Της απάντησε πως ήταν μια γλώσσα αγελάδας. Μαζί με τη γλώσσα υπήρχε μια κάρτα που έγραφε «Αν ξανακουμπήσεις την αγαπητή μου Heather ή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα, η επόμενη παράδοση θα είναι κάτι δικό σου σε ένα πολύ μικρότερο κουτί». Η Robinson είπε ότι δεν ανέφερε ποτέ το περιστατικό επειδή φοβόταν την εκδίκηση, αλλά χάρηκε που ήξερε ότι ο Fisher έβαλε πλάτη. «Αυτή ήταν η Carrie Fisher. Στα έλεγε όλα κατάμουτρα», δήλωσε ο Robinson.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb