The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Φαίη Σκορδά: Ξάφνιασε την Χρύσα Ρώπα με την ερώτηση της

«Βλέπεις εμένα και κατέβηκε η ταχύτητα;»


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 01, 2022

Φαίη Σκορδά: Ξάφνιασε την Χρύσα Ρώπα με την ερώτηση της

Χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα στο πλάι της εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Παρασκευής στον «αέρα» του Πρωινού. Η παρουσιάστρια υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό και ενημέρωσε πως ο Γιώργος Λιάγκας εντοπίστηκε θετικός στον κορονοϊό και ως εκ τούτου βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

Λίγη ώρα αργότερα, η Φαίη Σκορδά υποδέχθηκε στο πλατό την καλεσμένη της, Χρύσα Ρώπα την οποία κατάφερε να ξαφνιάσει με την ερώτηση της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Ant1 ρώτησε την ηθοποιό μήπως η καλεσμένη της ήταν προετοιμασμένη γι’ άλλου είδους συζήτηση, εννοώντας τις ερωτήσεις που θα έκανε ενδεχομένως ο Γιώργος Λιάγκας αν βρισκόταν στο πλατό, και το γεγονός πως εκείνος απουσίαζε, την έκανε να κατεβάσει «ταχύτητα».

«Βάζουμε μια άνω τελεία. Πες τι έχεις να πεις για τα περαστικά» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Περαστικά στον Γιώργο. Περιέργως μου λείπει» σχολίασε η Χρύσα Ρώπα.

«Δεν το περίμενες ότι θα έχεις αυτό το συναίσθημα. Μήπως είχες ετοιμαστεί ψυχολογικά για να κάνεις μια άλλου είδους συζήτηση και τώρα έπεσε η ταχύτητα. Την είχες ανεβάσει την ταχύτητα, είχε ανέβει η αδρεναλίνη εκεί πάνω, βλέπεις εμένα κατέβηκε η ταχύτητα;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά και ξάφνιασε την καλεσμένη της.

«Όχι, σε έχω κι εσένα για υψηλές αδρεναλίνες. Άμα σε μια εκπομπή και οι δύο φτάνουν… δεν γίνεται. Κάποιος πρέπει να κρατάει τις ισορροπίες» αποκρίθηκε η ηθοποιός.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb