The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Είδαμε το Rise, την ταινία για την οικογένεια Αντετοκούνμπο και ενθουσιαστήκαμε

Το Disney+ κέρδισε ένα μεγάλο στοίχημα

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 30, 2022

Είδαμε το Rise, την ταινία για την οικογένεια Αντετοκούνμπο και ενθουσιαστήκαμε

Αν περιμένεις να δεις κάποιο κινηματογραφικό αριστούργημα, ή μια ακόμα ταινία με αθλητική δράση, τότε μπορεί να απογοητευθείς από τη καινούργια ταινία του Disney+, Rise, που μας δείχνει τα όσα πέρασε η οικογένεια Αντετοκούνμπο μέχρι τη κατάκτηση της κορυφής από τον δικό μας Γιάννη.

Πρόκειται για μια πολύ απλή ταινία, με λιτές ερμηνείες, πλην της ηθοποιού που παίζει την μητέρα του Γιάννη, μια ταινία που δεν χρειάζεται κάποια μαγικά από τον σκηνοθέτη, αφού η ιστορία είναι τόσο δυνατή που σε κρατάει από μόνη της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗTo Disney+ ξεκίνησε στην Ελλάδα με ειδική προσφορά ΙΟΥΝ 17, 2022

Η ταινία δείχνει όσα χρειάστηκε να υπομείνει, η οικογένεια, μέχρι να αναγκάσει τον πλανήτη να υποκλιθεί στο πείσμα και στο ταλέντο του Γιάννη. Φυσικά στη ταινία υπάρχουν ο Θανάσης, ο Κώστας και ο μικρότερος αδελφός. Όλοι έχουν την σημασία τους και προσθέτουν ένα μικρό λιθαράκι στην εξέλιξη της ιστορίας.

Θα κυλήσουν δάκρυα, σας προειδοποιώ, θα νιώσετε όμως πως το όνειρο δεν σταματά αν εμείς δεν επιτρέψουμε να μας ξυπνήσουν βίαια και μας το στερήσουν.

Η ταινία είναι περισσότερο δράμα, παρά αθλητική. Δεν αποφεύγει τα κλισέ, αλλά στο τελικό άθροισμα είναι τίμια και ειλικρινής. Δεν θα μπορέσεις να τη διακόψεις, δεν θα βαρεθείς, αλλά σίγουρα δεν θα τη ξαναδείς και δεύτερη φορά.

Προσφέρεται για να τη δείτε όλη η οικογένεια μαζί, παρέα φίλων, είναι για  διασκέδαση και όχι για στοχασμό.

Διαβάστε Ακόμη
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb