The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το φόρεμα της γιαγιάς της την έκανε πλούσια

Η τιμή που την έκανε να ουρλιάξει

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 28, 2022

Το φόρεμα της γιαγιάς της την έκανε πλούσια

Η Adeline Vining μπορεί να κοιμάται πιο ανάλαφρη αφου ο τραπεζικός της λογαριασμός αυξήθηκε μέσα σε ένα απόγευμα κατά 35.000 λίρες, χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα, αφού η μόνη ενέργεια που έκανε ήταν να ανοίξει ένα μπαούλο που είχε αφήσει η γιαγιά της στη σοφίτα.

Η Mirror ανακάλυψε την ιστορία της Adeline και ο κόσμος αποθέωσε την τύχη της, αφού το μπαούλο ήταν κλειστό για περισσότερο από 10 χρόνια.

Όμως μια κρίση καθαριότητας και η περιέργεια της απέδωσαν στο μέγιστο, αφού όταν είδε τα φορέματα της γιαγιάς της ενθουσιάστηκε από το γούστο της, αλλά δεν φανταζόταν ούτε στιγμή τη κατάληξη που θα είχε.

Το φόρεμα ήταν από τον οίκο Dior, και όταν έκανε ένα βίντεο στο Tik Tok δέχτηκε ένα μήνυμα από τον ιστορικό μόδας Henry Wilkinson.

Τη συμβούλευσε να φυλάξει καλά το φόρεμα γιατί ανήκει στη πρώιμη εποχή του Dior και έχει τεράστια αξία.

Τότε της μπήκε η ιδέα να εκτιμήσει το φόρεμα και να μάθει πόσα αξίζει.

Ήρθε σε επαφή με τον οίκο δημοπρασιών Kerry Taylor Auctions με έδρα το Λονδίνο.

Η συμφωνία κλείστηκε σε χρόνο ρεκόρ και το φόρεμα πουλήθηκε 35.000 λίρες.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb