The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η παραλία δίπλα στην Αθήνα με φυσική σκιά

Μια ήσυχη επιλογή για δροσιά από τον καύσωνα

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 24, 2022

Η παραλία δίπλα στην Αθήνα με φυσική σκιά
Φωτογραφία από Pixabay: https://www.pexels.com/el-gr/photo/261403/

Αν ψήνεσαι αυτή την ώρα, αν κοιτάς με τρόμο το αιρ κοντίσιον, αν ενώ εργάζεσαι ονειρεύεσαι τη θάλασσα, τότε το θέμα σε ένδιαφέρει. Μια παραλία που δεν είναι από τις προβεβλημένες, και απο αυτές που συγκεντρώνουν κόσμο που μετά τη βουτιά συνεχίζουν με πάρτι, μια παραλία ιδανική για μια απόδραση που θα σας ηρεμήσει και θα σας ξεκουράσει. Η παραλία Σέσι σίγουρα θα σας ανταμείψει και θα σας αδειάσει το μυαλό για λίγες ώρες.

Βρίσκεται στο Γραμματικό, και ουσιαστικά πρόκειται για δύο παραλίες, το μικρό Σέσι και το μεγάλο Σέσι. Απέχει 20χλμ από τον τύμβο του Μαραθώνα και θα χρειαστεί για ένα μικρό μέρος να οδηγήσετε σε χωματόδρομο, όχι κάτι δύσκολο, αλλά όταν φτάσετε στο προορισμό σας θα βρείτε μια παραλία με βότσαλα, με καθαρά νερά και μια σκιά που θα σας ανακουφίσει από την εβδομάδα καύσωνα που περάσαμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marathon Tomb (@marathontomb)

Τα δέντρα φτάνουν μέχρι τη παραλία και λειτουργούν σαν προστατευτική ασπίδα από τον εξαντλητικό ήλιο, ενώ στη περιοχή υπάρχει και μια καντίνα για να προμηθευτείτε όσα μπορούν να σας φτιάξουν τη μέρα δίπλα στη θάλασσα.

Μη το σκέφτεστε, γυαλιά ηλίου, πετσέτα θαλάσσης τη καλή σας διάθεση και φύγατε για Σέσι...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kathryn Wright (@kkardiaw)

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb