The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Οι τρεις διπλές ελληνικές παραλίες που μας θυμίζουν την έννοια του καλοκαιριού

Αν για κάποιον λόγο την είχαμε ξεχάσει...

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 09, 2022

Οι τρεις διπλές ελληνικές παραλίες που μας θυμίζουν την έννοια του καλοκαιριού
@aegeanislands.gr

Η Ελλάδα έχει πολλές και όμορφες παραλίες. Και σε κάποιες περιπτώσεις ονειρικές. Φανταστείτε αυτές οι ονειρικές να είναι και «διπλές». Όπως οι τρεις παρακάτω, που δημιουργήθηκαν από την εισχώρηση της άμμου στα νερά της θάλασσας. Και αυτό που δημιουργήθηκε μας θυμίζει την έννοια του καλοκαιριού, αν για κάποιον λόγο την είχαμε ξεχάσει.

Κολώνα, Κύθνος

Η παραλία Κολώνα είναι μόλις 3 χλμ. μακριά από τη χώρα της Κύθνου. Είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες όλων των Κυκλάδων, με την ιδιαίτερη μορφή της να την κάνει δημοφιλή ανάμεσα στις επιλογές των τουριστών.

Έχει μήκος 240 μέτρων και συνδέει το νησί της Κύθνου με τη βραχονησίδα του Αγίου Λουκά. Το πλάτος της φτάνει από 80 έως και 100 μέτρα, με τη θάλασσα να βρέχει και της δυο πλευρές αυτής της αμμώδους λωρίδας. Η εικόνα είναι μαγική κάτι που ενισχύεται από το γεγονός ότι λόγω της θέσης της είναι αρκετά προστατευμένη από τον αέρα, κάτι που την κάνει ακόμα πιο δημοφιλή.

Δεν είναι οργανωμένη, με τους επισκέπτες να πρέπει να φέρουν μαζί τους όλα τα απαραίτητα για να περάσουν εκεί μια ολόκληρη ονειρεμένη μέρα.

Σίμος, Ελαφόνησος

Πρόκειται για το σημείο αναφοράς της Ελαφονήσου. Το ξεχωριστό τοπίο των νερών και των αμμουδιών καλεί τους πάντες να το εξερευνήσουν. Ο Σίμος, είναι ένας από τους λόγους που το νησί έχει τόσους επισκέπτες. Και προσφέρει μια εικόνα που δεν πετυχαίνεις συχνά σε παραλία.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη βάζουν ανάμεσα στις καλύτερες της χώρας μας. Και δεν είναι εύκολο να λείπει αφού το θέαμα με τα τιρκουάζ νερά να αγκαλιάζουν τη χρυσαφένια άμμο, είναι συγκλονιστικό.

Η ακτή του Σίμου έχει μια αμίμητη φυσική ομορφιά, με τη λωρίδα γης που διασχίζει τη θάλασσα και δημιουργεί δυο κόλπους, φτιάχνουν μια εικόνα που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Πόρτο Τιμόνι, Κέρκυρα

Στα βορειοδυτικά της Κέρκυρας, κάτω από το βράχο που είναι χτισμένο το χωριό Αφιώνας, υπάρχει ένας μικρός ισθμός, που δημιουργεί δυο παραλίες και από τις δυο του πλευρές. Αυτές είναι γνωστές ως Πόρτο Τιμόνι. Δεν φαίνονται από το χωριό και για να φτάσεις εκεί, θα πρέπει να περπατήσεις κάποια μονοπάτια για τουλάχιστον μισή ώρα. Μικρά βότσαλα και τιρκουάζ νερά, πράσινο και βράχοι, συνθέτουν ένα εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb