The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Οδηγός αρνήθηκε να παραλάβει πελάτες επειδή είναι ρατσιστές: «Θα σου ρίξω μπουνιά»

Συνολικά στην ανάρτησή του, υπάρχουν 13.000 αντιδράσεις, 6.000 σχόλια και 4.700 κοινοποιήσεις


Δημοσίευση ΜΑΙ 18, 2022

Οδηγός αρνήθηκε να παραλάβει πελάτες επειδή είναι ρατσιστές: «Θα σου ρίξω μπουνιά»

Την αποθέωση γνώρισε ο James Bode όταν ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το περιστατικό με το ζευγάρι ρατσιστών που του έτυχε το Σάββατο.

Τα εγκωμιαστικά σχόλια σχεδόν όλων όσων είδαν την ανάρτησή του, κατάφερε να κερδίσει ένας οδηγός στην Πενσιλβάνια λόγω της αντίδρασης που είχε όταν κλήθηκε να παραλάβει ένα ζευγάρι που αποδείχθηκε πως είναι ρατσιστές.

Το περιστατικό λοιπόν που ανέβασε με video στο Facebook έγινε το προηγούμενο Σάββατο έξω από το Fossils Last Stand, όπου ο James Bode που είναι οδηγός στην Lyft, κλήθηκε να παραλάβει δύο πελάτες.

Όταν λοιπόν έφτασε στο σημείο και πήγε να μπει πρώτη η γυναίκα, την άκουσε να λέει: «Α είσαι λευκός», ενώ όταν την ρώτησε τι εννοεί, εκείνη του είπε: «Είσαι φυσιολογικός. Μιλάς Αγγλικά». Τότε λοιπόν κατάλαβε τι... έπαιζε και της ζήτησε να κατέβει, καθώς δεν θα έπαιρνε την διαδρομή, με την Τζάκι όπως είναι το όνομά της να απορεί με την αντίδρασή του.

Τότε στην κουβέντα, μπαίνει και ένας άνδρας που ήταν μαζί της, ο οποίος ρωτάει τον οδηγό τί έχει συμβεί. Του λέει τι ειπώθηκε, ενημερώνοντάς τον πως είχε ανάρμοστη συμπεριφορά, με τον υποψήφιο πελάτη να εξοργίζεται, να τον βρίζει και να τον απειλεί πως θα του ρίξει μπουνιά, πριν χτυπήσει την πόρτα του οχήματος φεύγοντας.

Και όλα αυτά, ενώ ο James Bode τον έχει ενημερώσει πως όλο το περιστατικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb