The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το μυστικό των Γιαπωνέζων για αδυνάτισμα

Και δεν είναι ούτε μυστικό γυμναστικής, ούτε διατροφής

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 18, 2022

Το μυστικό των Γιαπωνέζων για αδυνάτισμα
Φωτογραφία από τον χρήστη Tuấn Kiệt Jr. στο Pexels

Πράγματι τα στατιστικά στοιχεία που έρχονται από την Ιαπωνία επιβεβαιώνουν ότι οι γιαπωνέζοι είναι από τους πιο αδύνατους λαούς, με τα προβλήματα παχυσαρκίας να είναι μεμονωμένα. Πολλοί θα προτρέξουν και θα πουν ότι ευθύνεται ο τρόπος ζωής τους και οι διατροφικές τους συνήθειες. Όμως μια τελευταία τάση που έρχεται από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου υπόσχεται θαύματα στο αδυνάτισμα.

Η "Japanese long-breath diet" διαδίδεται με ρυθμούς πανδημίας σε Αυστραλία και ΗΠΑ και δεν περιλαμβάνει καμία συμβουλή για διατροφή και γυμναστική. 

Η μέθοδος αυτή υποστηρίζει πως με την αναπνοή μπορείς να περιορίσεις τα κιλά σου και να ελέγξεις το βάρος σου.

Πως λειτουργεί

Τοποθετείς σωστά το σώμα σου, όπως θα δεις στο βίντεο παρακάτω, και στη συνέχεια αναπνέεις εισπνέοντας για 3 δευτερόλεπτα και αφήνεις τον αέρα να βγει για 7 δευτερόλεπτα. 

Επαναλαμβάνεις την άσκηση για 2 λεπτά, κάθε μέρα.

Καθώς εισπνέεις το οξυγόνο προσκολλάται στα λιπώδη κύτταρα και τα διασπά σε νερό και διοξείδιο του άνθρακα το οποίο στη συνέχεια βγάζεις από τον οργανισμό σου εκπνέοντας. Όσο περισσότερο οξυγόνο προσλαμβάνεις τόσο περισσότερο λίπος καίγεται. Με αυτό το τρικ όχι μόνο χάνεις βάρος αλλά, σύμφωνα με τους ειδικούς, ενδυναμώνονται οι μύες σου και αυξάνεται ο μεταβολισμός σου.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb