The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ο Βραζιλιάνος με τις 9 συζύγους που τώρα θέλει να γίνει και μπαμπάς

Έχει 9 γυναίκες και απλώς θέλει κάποια να γίνει η μητέρα των παιδιών του - όποια θέλει

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 18, 2022

Ο Βραζιλιάνος με τις 9 συζύγους που τώρα θέλει να γίνει και μπαμπάς

Ένας άντρας που είχε γίνει πρωτοσέλιδο επειδή είχε εννέα συζύγους, αποκάλυψε ότι ελπίζει να κάνει οικογένεια σύντομα και μάλιστα μεγάλη!

Ο Arthur O Urso πάλι αναστάτωσε τη Βραζιλία όταν είπε σε νέες δηλώσεις πως ήθελε να παντρευτεί δύο ακόμη γυναίκες!

Αλλά μετά την αποχώρηση μιας από τις συντρόφους του, ο Βραζιλιάνος ελπίζει να επεκτείνει την οικογένειά του με ένα μωρό.  

Ο ίδιος είπε: «Ανεξάρτητα από το ποια από τις συζύγους μου κυοφορήσει το μωρό, το παιδί θα μεγαλώσει με πολλή αγάπη και στοργή από όλους. Δεν έχω αγαπημένη σύζυγο για να συμβεί αυτό, οπότε όποια θέλει μπορεί να το προσπαθήσουμε και να το αφήνουμε να συμβεί φυσικά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η οκτάδα έχει διαφορετικά συναισθήματα για τη μητρότητα με μερικές να μην είναι έτοιμες να κάνουν παιδιά. Άλλες είναι ενθουσιασμένοι με την προοπτική να καλωσορίσουν ένα μωρό στην μεγάλη οικογένεια. Η πρώτη του σύζυγος, η Luana, είναι πολύ θετική σε αυτή την ιδέα, μιας και δέχτηκε άλλωστε άλλες 9 γυναίκες στη ζωή του αγαπημένου της!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb