ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που κάνουν συχνά one night stand

Τους αρέσει να περνάνε καλά και να κάνουν και τους άλλους να νιώθουν εξίσου όμορφα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα ζώδια που κάνουν συχνά one night stand
Φωτογραφία από τον χρήστη cottonbro στο Pexels

Τους αρέσει το σeξ και η ηδονή που αντλείται από αυτό και καλώς ή κακώς δεν μπορούν να του αντισταθούν, ακόμα και αν ξέρουν ότι θα είναι της μιας βραδιάς. Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που δεν μπορούν να πουν όχι στο one night stand, όταν τους το βγάλει το άλλο άτομο;

Ταύρος

Μπορεί να είναι ρομαντικός, αλλά είναι πολύ πιθανό να πει "ναι" στο σeξ της μιας βραδιάς. Είναι φροντιστικός και τρυφερός και ξέρεις πως να κάνει το άλλο άτομο να περάσει καλά και τη νύχτα και το επόμενο πρωί. Μπορεί να σε αφήσει να κάτσεις μαζί του μέχρι το επόμενο βράδυ και να φύγεις αφού βαρεθείς.

Τοξότης

Είναι τύπος της περιπέτειας και το one night stand δεν του φαίνεται και τόσο ακραίο. Μπορεί να κάνει ακόμα και αυτήν την εμπειρία να μοιάζει με περιπέτεια και θα παρασύρει τον άλλον μαζί του. Κανείς από τους δυο δε θα ξέρει πως θα τελειώσει όλο αυτό.

Αιγόκερως

Είναι πάντα οργανωμένος και για αυτό κάνει πάντα τα καλύτερα one night stand. Μπορεί να μην τον περίμενες σε αυτήν την λίστα, αλλά όσο ήσυχος και να φαίνεται ξέρει πως να περάσει καλά και να κάνει και το άλλο άτομο να περάσει εξίσου όμορφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 302 / position2: 933
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb