The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Shows

Ταινίες της εβδομάδας: Ήρθε η εβδομάδα που θα δούμε τα πάντα όλα…

Τα Πάντα Όλα – Kerr – Η Μνήμη του Δολοφόνου - Αίνμπο: Πριγκίπισσα του Αμαζονίου

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΑΠΡ 27, 2022

Ταινίες της εβδομάδας: Ήρθε η εβδομάδα που θα δούμε τα πάντα όλα…
@junkee.com

Τα Πάντα Όλα (Everything Everywhere All at Once)

των Ντάνιελ Κουάν και Ντάνιελ Σάινερτ. Με τους Μισέλ Γεό, Στέφανι Χσου, Κε Χε Κουάν, Τζένι Σλέιτ, Τζέιμι Λι Κέρτις.

Κωμωδία 2022, ΗΠΑ 139’

Η Έβελιν, μία εξουθενωμένη Κινεζοαμερικανίδα, όχι μόνο δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον πατέρα, τον σύζυγο και την κόρη της, αλλά δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τους φόρους της. Όταν της δίνεται η δυνατότητα να μεταπηδήσει σε άλλα σύμπαντα, τίποτα δεν την έχει προετοιμάσει για αυτό που την περιμένει.

Kerr

του Ταϊφούν Πιρσελίμογλου. Με τους Ερντέμ Σενοτσάκ, Τζέιλ Αρικάν.

Σινεφίλ 2021, Τουρκία – Ελλάδα – Γαλλία 101’

O Καν επιστρέφει στην πόλη για την κηδεία του πατέρα του και το ένα παράξενο συμβάν διαδέχεται το άλλο. Γίνεται ο μοναδικός μάρτυρας ενός φόνου, η αστυνομία τον «παγιδεύει» στην πόλη, οι γνωστοί του εκλιπόντος πατέρα του τον εμπλέκουν στην απαγόρευση κυκλοφορίας που κηρύσσεται στην πόλη.

Η Μνήμη του Δολοφόνου (Memory)

του Μάρτιν Κάμπελ. Με τους Λίαμ Νίσον, Γκάι Πιρς, Μόνικα Μπελούτσι, Χάρολντ Τόρες, Ταζ Άτουαλ, Ρέι Φίρον.

Περιπέτεια 2022, ΗΠΑ 114’

Ο Άλεξ Λιούς (Λίαμ Νίσον) είναι ένας έμπειρος εκτελεστής, φημισμένος για την διακριτική του ακρίβεια. Όταν αρνηθεί να ολοκληρώσει τη δουλειά για μια επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, μετατρέπεται σε στόχο και πρέπει να κυνηγήσει όσους τον θέλουν νεκρό. Ο βετεράνος πράκτορας του FBI (Γκάι Πιρς), η Λίντα Άμιστεντ και ο μεξικανός κατάσκοπος Χιούγκο Μάρκεζ (Χάρολντ Τόρες) αναλαμβάνουν να ακολουθήσουν το σωρό πτωμάτων που αφήνει στο πέρασμά του ο Άλεξ. Κυνηγημένος από εγκληματίες και FBI, o Άλεξ έχει όλα τα εφόδια να ξεφύγει, εκτός από ένα – παλεύει με την απώλεια μνήμης που επηρεάζει κάθε του κίνηση και δυσκολεύει το στόχο του. Όσο οι λεπτομέρειες θολώνουν και οι εχθροί πλησιάζουν, ο Άλεξ υποχρεώνεται να αμφισβητήσει κάθε του κίνηση και ποιόν μπορεί να εμπιστευτεί.

Αίνμπο: Πριγκίπισσα του Αμαζονίου (Ainbo: Spirit of the Amazon)

των Χοσέ Ζελάντα και Ρίτσαρντ Κλάους. Με τις φωνές των (στα ελληνικά) Ελενας Δελακούρα, Ανδρέα Ευαγγελάτου, Ουρανίας Φουρλάνου, Πέτρου Σπυρόπουλου, Βίνας Παπαδοπούλου, Βαγγέλη Ρόκου, Νικολέτας Κουνενιδάκη, Γιάννη Υφαντή, Ακίνδυνου Γκίκα.

Animation 2021, Περού – ΗΠΑ – Ολλανδία 89’

Η 13χρονη Αίνμπο, ζει στα βάθη του Αμαζονίου με τη φυλή της. Μια μέρα, η Αίνμπο ανακαλύπτει πως η φυλή της κινδυνεύει. Όχι μόνο απειλείται από το κακό πνεύμα του Γιακουρούνα, αλλά και ολόκληρη η ζούγκλα καταστρέφεται από ανθρώπους, που την εκμεταλλεύονται για βιομηχανική εξόρυξη. Μαζί με το κωμικό δίδυμο πνευματικών οδηγών, τον αξιολάτρευτο Ντίλο και τον αγαθούλη Βάκα, η Αίνμπο αποφασίζει να σώσει τη φυλή της.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb