The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Giveaway για διαμονή στην Αστυπάλαια στο Kallichoron Art Art Boutique Hotel

Πάρε μέρος αμέσως!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 27, 2022

Giveaway για διαμονή στην Αστυπάλαια στο Kallichoron Art Art Boutique Hotel

Ένας τυχερός με την παρέα του κερδίζει super διαμονή στην Αστυπάλαια στο αγαπημένο μας Kallichoron Art Boutique Hotel.

Το δώρο περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις με το χειροποίητο και βραβευμένο πρωινό Grandma's Breakfast, μεταφορά από και προς το λιμάνι, ένα Grandma’s Basket για δύο για πικ-νικ στην παραλία και ebikes για υπέροχες βόλτες στο νησί! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη edailygr (@edailygr)

Στο Kallichoron Art Boutique Hotel θα απολαύσετε καινοτόμες υπηρεσίες, με έμφαση στην υγειονομική θωράκιση με πιστοποιημένα πρωτόκολλα υγιεινής και λειτουργίας, υπηρεσίες ανέπαφης εξυπηρέτησης με την χρήση Smart Tech και την μέγιστη δυνατή ευελιξία με το πρόγραμμα Kallichoron Travel Flex, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε ένα ασφαλές περιβάλλον διακοπών και χαλάρωσης στο νησί της Αστυπάλαιας.

-        Το Kallichoron έχει αναπροσαρμόσει την πολιτική και τους όρους των κρατήσεων, διατηρώντας την πολιτική "Kallichoron Travel Flex", ώστε οι ταξιδιώτες να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη μέγιστη δυνατή ευελιξία στον προγραμματισμό τους ταξιδιού τους και φέτος.

-        Στο Kallichoron οργανώνονται θεματικές αποδράσεις και πακέτα διακοπών με σκοπό τη γνωριμία των επισκεπτών με την αστυπαλίτικη φύση, την πλούσια παράδοση του νησιού, τα τοπικά προϊόντα και την παραδοσιακή κουζίνα σε προνομιακές τιμές. Οπότε σπεύσατε!

-        Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε και στο Kallichoron Loyalty Club, ώστε να επωφεληθείτε από μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις από την πρώτη κιόλας κράτηση.

-        Κι επειδή δεν είναι δυνατόν να αποχωριστούμε τους τετράποδους φίλους μας στις διακοπές, οι αγαπημένοι μας φίλοι είναι ευπρόσδεκτοι κατόπιν συνεννόησης σε συγκεκριμένα δωμάτια για άνετη διαμονή.

Η ομάδα του Kallichoron είναι σε θέση να σας υποδεχτεί με ασφάλεια, χαρίζοντας αξέχαστες αυθεντικές εμπειρίες νησιώτικης φιλοξενίας στην Πεταλούδα του Αιγαίου, όπως είναι γνωστή η Αστυπάλαια λόγω του σχήματός της.

Σχετικά με το πρωινό: 

Grandma’s Breakfast: Το Kallichoron έχει υιοθετήσει την φιλοσοφία του Ελληνικού Πρωινού ως αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοξενίας που προσφέρει, προωθώντας το “Farm-to-table Dining” και την χρήση αγνών πρώτων υλών που παράγονται με τον πλέον φυσικό τρόπο. Το πρωινό, λοιπόν, σερβίρεται κάθε μέρα στη βεράντα του δωματίου σας με φόντο την υπέροχη θέα στην Χώρα της Αστυπάλαιας, όπως το έχετε διαμορφώσει εσείς με πάντα φρέσκα, χειροποίητα προϊόντα επιλεγμένα με βάση την εποχικότητα ώστε να διατηρεί την ιδιαίτερη γεύση του κάθε εποχή του χρόνου.

Το Grandma’s Breakfast επιμελείται η διατροφολόγος-διαιτολόγος Μαίρη Μιχελή (MSc) και μπορείτε να απολαύσετε σπιτικές μαρμελάδες από την κυρία Ευδοκία, αστυπαλίτικο θυμαρίσιο μέλι, ποικιλία τοπικών τυριών (χλωρή, ανθότυρο, κοπανιστή), λαμπρόπιτες και κιντρινοκούλουρα με σαφράν (το λένε ζαφορά οι ντόπιοι) που είναι αυτοφυές στην Αστυπάλαια, πουγκιά, που λέγονται οι αστυπαλίτικες τυρόπιτες και πολλά ακόμα πεντανόστιμα τοπικά εδέσματα.

Local’s Tip: Και για όσους φίλους δεν μένουν στο ξενοδοχείο, μπορούν να απολαύσουν το Grandma’s Brunch στο Kallichoron Café καθημερινά από τις 11.30 έως τις 13.00.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb