The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

10 τραγούδια για τον χρόνο που περνάει...

Ας τον εκμεταλλευτούμε όσο μπορούμε

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 12, 2022

10 τραγούδια για τον χρόνο που περνάει...
@agirelli via Twenty20

Ο χρόνος είναι άλλοτε είναι λίγος, άλλοτε είναι πολύς και άλλοτε όχι αρκετός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι περνάει. Και αυτό δεν αλλάζει.

Κοιτάζοντας πίσω θα ήταν καλό να ξέρουμε ότι τον εκμεταλλευτήκαμε όσο καλύτερο μπορούσαμε. Ότι δεν υποκύψαμε στους φόβους μας και πήραμε όσες περισσότερες ευκαιρίες είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε, για να τον ζήσουμε. Για να περάσουμε μαζί του καλά.

Ωστόσο αυτό δεν σταματά ποτέ. Κάθε στιγμή θα πρέπει να συνεχίσουμε να την εκμεταλλευόμαστε, γιατί το χειρότερο πράγμα με το οποίο μπορείς να γεμίσεις τη ζωή σου είναι με αυτό που λένε οι Αμερικανοί «What If?».

Η μουσική, όπως κάθε μορφή τέχνης, δεν παραλείπει να ασχοληθεί με την ιδιαίτερα φιλοσοφημένη έννοια του χρόνου. Τα 10 παρακάτω τραγούδια, άλλοτε είναι αισιόδοξα και άλλοτε απαισιόδοξα μαζί του. Όλα όμως στο τέλος μας λένε το ίδιο: εμείς πρέπει να μάθουμε να δίνουμε σημασία στον χρόνο μας και όχι εκείνος σε εμάς…


The Beatles - Yesterday 

Johnny Nash - I Can See Clearly Now

Bob Dylan - The Times They Are A-Changin’

Coldplay - Clocks

Adele - When We Were Young

Otis Redding - (Sittin' On) The Dock Of The Bay

Sting - Fields Of Gold

Foreigner - Waiting for a Girl Like You

Pink Floyd - Time

The Rolling Stones - Time Is On My Side

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb