The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει με τα νέα της micro εσώρουχα

Δείτε τα νέα κομμάτια της συλλογής της για την ημέρα των ερωτευμένων


Δημοσίευση ΦΕΒ 03, 2022

Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει με τα νέα της micro εσώρουχα

Η τηλεπερσόνα παρουσίασε στο κοινό τα σέξι ροζ και μαύρα κομμάτια της συλλογής της για τη γιορτή των ερωτευμένων

Με ένα άκρως αποκαλυπτικό σετ μαύρων εσωρούχων ποζάρει η Κιμ Καρντάσιαν σε stories που ανέβασε στο Instagram την περασμένη Τρίτη, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της συλλογής SKIMS για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η 41χρονη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας εμφανίζεται στο τέλος του βίντεο με τα stories της, που δημοσιεύει η Daily Mail, με το σέξι μαύρο σετ εσωρούχων, που αποτελείται από έναν μικροσκοπικό τριγωνικό στηθόδεσμο και ένα... ακόμη πιο μικροσκοπικό κάτω μέρος.

Όπως επισημαίνει στο εν λόγω story η Κιμ Καρντάσιαν, το σέξι μαύρο σετ ανήκει στη συλλογή της με εσώρουχα και loungewear που είναι ήδη διαθέσιμα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πρόκειται για κομμάτια αισθησιακά αλλά και άνετα, ιδανικά για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Αρκετά από τα πλάνα, όπως επισημαίνει η Daily Mail, έχουν τραβηχτεί στην τεράστια έπαυλη αξίας 60 εκατ. δολαρίων της 41χρονης στην Καλιφόρνια, την οποία η Καρντάσιαν κράτησε μετά τον χωρισμό της από τον Κάνιε Γουέστ.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb