The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Το Netflix αύξησε ξανά τις τιμές του σε ΗΠΑ και Καναδά

Ανησυχία για το εάν οι αυξήσεις θα φτάσουν και στην Ευρώπη

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 15, 2022

Το Netflix αύξησε ξανά τις τιμές του σε ΗΠΑ και Καναδά

Η δημοφιλής πλατφόρμα συνδρομητικού οπτικοακουστικού περιεχομένου ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι αυξάνει τις τιμές του στην υπηρεσία σε ΗΠΑ και Καναδά, με την premium συνδρομή να αγγίζει τα 20 δολάρια.

Σύμφωνα με το CNN, η "ενδιάμεση" συνδρομή (και συνηθισμένη επιλογή για τους περισσότερους πελάτες) αυξήθηκε κατά 1,50 δολάρια σε 15,49 δολλαρια. Η βασική κατά 1 δολάριο φτάνοντας τα 9,99 δολάρια, ενώ η πλήρης συνδρομή αυξήθηκε κατά 2 δολάρια σε 19,99.

Παρόμοιες και οι αυξήσεις στον Καναδά με το "ενδιάμεσο" πρόγραμμα να φτάνει τα 16,49 δολάρια και το πλήρες στα 20,99. Η βασική συνδρομή παρέμεινε αμετάβλητη.

Γιατί το Netflix αυξάνει τις τιμές του

Εξηγώντας την απόφασή του, το Netflix έδωσε στο CNN μια απάντηση πανομοιότυπη με το σχόλιο του Οκτωβρίου του 2020, την τελευταία φορά που αύξησε τις τιμές του.

«Κατανοούμε ότι οι άνθρωποι έχουν περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας από ποτέ και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια ακόμα καλύτερη εμπειρία για τα μέλη μας», δήλωσε εκπρόσωπος του Netflix (NFLX). «Ενημερώνουμε τις τιμές μας, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών επιλογών ψυχαγωγίας. Όπως πάντα, προσφέρουμε μια σειρά από σχέδια, ώστε τα μέλη να μπορούν να επιλέξουν μια τιμή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό τους», πρόσθεσε.

Η μετοχή του Netflix σημείωσε άνοδο περίπου 2% μετά την είδηση. Η αύξηση των τιμών έρχεται μια εβδομάδα πριν η εταιρεία ροής πρόκειται να ανακοινώσει τα κέρδη της για το τέταρτο τρίμηνο.

Αλλά ο λόγος πίσω από την κίνηση της εταιρείας είναι πολύ απλός: δαπανά δισεκατομμύρια δολάρια σε περιεχόμενο και καθώς ενσωματώνεται στο τοπίο της ψυχαγωγίας, η ανάπτυξη για εταιρείες όπως το Netflix τείνει να επιβραδύνεται και η προσέλκυση νέων συνδρομητών γίνεται πιο δύσκολη.

Σε αυτό το σημείο, τα έσοδα πρέπει να προέρχονται από κάπου. Η αύξηση των τιμών στους καταναλωτές είναι ένας εύκολος τρόπος γι΄ αυτό.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb