The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Νόβακ Τζόκοβιτς: Τα επόμενα βήματα μετά την απόφαση ακύρωσης της βίζας του

Δεν είναι 100% οριστική


Δημοσίευση ΙΑΝ 14, 2022

Νόβακ Τζόκοβιτς: Τα επόμενα βήματα μετά την απόφαση ακύρωσης της βίζας του

H απόφαση των Αρχών της Αυστραλίας να απελάσουν (ξανά) τον Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν είναι 100% οριστική. Αυτό θα εξαρτηθεί τις επόμενες ώρες από τον ίδιο τον Σέρβο και τους νομικούς του συμβούλους αρχικά, και εν συνεχεία από το δικαστήριο.

Ο Τζόκοβιτς, μετά την απόφαση ανάκλησης της βίζας του, αναμένεται να συλληφθεί εντός των επόμενων ωρών και να οδηγηθεί στο γνώριμο γι’ αυτόν ξενοδοχείο κράτησης, εφ’ όσον βέβαια οι δικηγόροι του καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα και προσφύγουν δικαστικά. Αν δεν το κάνουν, ο Νόλε αναμένεται να αποχωρήσει από τη χώρα με το πρώτο αεροπλάνο εντός της ημέρας και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αυστραλία.

Αν το κάνουν, θα ζητήσουν με διαδικασίες fast track να βγει η απόφαση το αργότερο ως την Κυριακή.

Αν συμβεί αυτό και δικαιωθεί ο Σέρβος, τότε θα μπορέσει να αγωνιστεί στο τουρνουά.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί από τον Αντονι Κέλι, τον δικαστή που αθώωσε στην πρώτη εκδίκαση τον Τζόκοβιτς. Ο δικαστής έχει το δικαίωμα να παραπέμψει την απόφαση σε ομοσπονδιακό δικαστήριο. Αν αυτό γίνει, τότε οι πιθανότητες να βγει τελεσίδικη απόφαση πριν τη Δευτέρα, θα είναι σχεδόν μηδαμινές.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, αν η απόφαση για απέλαση του Τζόκοβιτς είναι οριστική, τότε μπορεί να του απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα για τρία χρόνια, πράγμα που σημαίνει πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά στο Australian Open.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb