ENTERTAINMENT

Henry Cavill: Όλοι οι λόγοι που κάνουν τον Witcher τον πιο σέξι άντρα της σεζόν

Ο Henry Cavill κατάφερε να μας αναστατώσει ξανά με τη δεύτερη σεζόν της σειράς του Netflix που πρωταγωνιστεί
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Henry Cavill: Όλοι οι λόγοι που κάνουν τον Witcher τον πιο σέξι άντρα της σεζόν
Photo via Polygon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Henry Cavill είναι ένας από τους πιο όμορφους και σeξι ηθοποιούς του πλανήτη και αυτό το ξέρουμε όλες. Ειδικά όμως στη σειρά του Netflix, Witcher, όπου πρωταγωνιστεί μας έχει τρελάνει. Υποδύεται έναν σκληρό και τάχα μου άκαρδο γητευτή, ο οποίος πρέπει να σκοτώνει τέρατα. Η μοίρα του όμως, τον βγάζει μπροστά σε άλλον δρόμο. Αν δεν έχεις δει τη σειρά, τρέχα όπως είσαι. Αν την έχεις δει όμως, θα καταλάβεις τότε γιατί μας αναστατώνει τόσο πολύ.

Τα πρώτα του λόγια Περίπου δύο λεπτά μετά την αρχή του πρώτου επεισόδιο, ο Geralt - Witcher λέει: «Σήμερα δεν είναι η μέρα σου, έτσι δεν είναι;» σε μια ελαφίνα που δέχτηκε επίθεση από ένα περίεργο τέρας του βάλτου. Το θέμα, δεν ήταν η σκηνή, γιατί μετά το έφαγε το ελάφι, αλλά η φωνή του. Ό,τι πιο σούπερ σeξι έχεις ακούσει σε αντρική φωνή σε σειρά του Netflix ξεκάθαρα.

Το πρόσωπό του σκηνές μετά τις μάχεςΕίναι ιδρωμένος, έχει αίματα παντού και στέρνο γεμάτο τρίχες, αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο, δείχνει πάντα τόσο μα τόσο ελκυστικός. Για τον μέσο άνθρωπο, μοιάζει χάλια όταν είναι έτσι, αλλά για εμάς μοιάζει πάρα πολύ καυτός.

Κάθε φορά λέει «fυck» όταν καταλαβαίνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά

Δηλαδή, ποια δεν σκέφτεται να της λέει αυτή την λέξη ενώ τον έχει στο κρεβάτι της; Ο άνθρωπος είναι ένα από τα θαύματα της φύσης και ακόμα και με την περούκα του Καρβέλα, τον θέλουμε.

Το πόσο αγαπάει το άλογο του 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μας δείχνει την ευαίσθητη πλευρά του. Μπορεί να σκοτώνει τέρατα, αλλά αγαπάει πολύ τον πιστό του φίλο και μάλιστα τον ακούει όταν τον προειδοποιεί. Είναι παιδί για σχέση ξεκάθαρα, γιατί και αγαπάει και φροντίζει.

Η ικανότητά του να νιώθει συμπόνια, παρόλο που δεν μπορεί να νιώσει απολύτως τίποτα σαν witcher

Προφανώς, όλοι στο σύμπαν του Witcher φαίνεται να πιστεύουν ότι οι μάγοι δεν μπορούν να αισθάνονται συναισθήματα όπως οι άνθρωποι (μιλούν για αυτό συχνά καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν). Αλλά χωρίς να αποκαλύπτει πολλά, φαίνεται να έχει ευαισθησίες για τα παιδιά, τα καταραμένα πλάσματα και άλλα τέρατα επίσης. Αυτό μπορεί να είναι το μόνο σημείο στο οποίο συμφωνείτε μαζί μας, αλλά κάθε φορά που ο Geralt σώζει ένα παιδί ή υπερασπίζεται, ας πούμε, έναν δράκο, η καρδιά μας χτυπά δυνατά.

Ο έρωτας του με την Jeniffer

Αυτή η αγάπη μας έχει στοιχειώσει σίγουρα, όπως και οι σκηνές που τους έδειχναν σε εpωτικές περιπτύξεις, μιας και όλες θα θέλαμε να είμαστε στη θέση της όμορφης μάγισσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 860 / position2: 1498
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb