ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ποια savage διάσημη θα μπορούσε να είναι κολλητή σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Θα ήσασταν η τέλεια παρέα, κάτι σαν αδελφές ψυχές
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ποια savage διάσημη θα μπορούσε να είναι κολλητή σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Gif via Giphy

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τι δεν σου έχουμε πει για την ζωή και τον χαρακτήρα σου, με βάση τα ζώδια. Ε, τώρα θέλουμε να σου βρούμε και την ιδανική κολλητή. Διάβασε ποια διάσημη θα μπορούσε να γίνει η καλύτερη σου φίλη, σύμφωνα με τα άστρα.

Κριός

Ποια άλλη πέρα από την τρελή και δυναμική Lady Gaga θα μπορούσε να ήταν η celebrity κολλητή σου; Είστε και οι δυο δυνατές προσωπικότητες, αυθόρμητες και τολμηρές!

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ariana Grande, αυτή η ευαίσθητη και γλυκιά ψυχούλα, είναι το ιδανικό φιλαράκι σου. Θα τα βρείτε πολύ καλά στην επικοινωνίας σας και θα αγαπηθείτε.

Δίδυμος

Meghan Thee Stallion: Είναι έτοιμη να σε ακολουθήσει σε κάθε έξαλλο σχέδιο, να συζητήσει μαζί σου για όλα τα προβλήματα των αισθηματικών σου και να παρτάρετε με τρέλα στο σπίτι ακούγοντας τέρμα μουσική.

Καρκίνος

Oh na na, what's her name? Μα φυσικά, Rihanna! Η θεά μας, η βασίλισσα μας, η γυναίκα πρότυπο, ναι αυτή, θα ήταν η τέλεια κολλητή σου.

Λέων

Η Kim Kardashian θα ήταν η καλύτερη παρέα για εσένα. Γουστάρετε και οι δυο τις πολυτέλειες και την καλοπέραση και εννοείται ότι θέλετε όλα τα βλέμματα επάνω σας. Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.

Παρθένος

Εσύ θα ταίριαζες εκπληκτικά με την ευαίσθητη και πανέμορφη Kendall Jenner, γιατί όπως και να το κάνουμε, you love drama, she loves drama και όλα καλά.

Ζυγός

Η κολλητή σου θα μπορούσε να ήταν άνετα η Miley Cyrus. Είστε και οι δυο ελεύθερα πνεύματα, θέλετε συνεχώς να δοκιμάζετε διαφορετικά πράγματα και τρελαίνεστε για νέες γνωριμίες.

Σκορπιός

H FKA Twigs είναι η φίλη που χρειάζεσαι. Πατάει στα πόδια της, μπορεί να σε στηρίξει και σίγουρα θα βρείτε πολλά κοινά στον χαρακτήρα σας, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε ότι δεν είστε μόνες.

Τοξότης

Μια εξαιρετική φιλία θα μπορούσε να γεννηθεί ανάμεσα σε εσένα και την Princess Nokia, μιας και η μια θα μπορούσε να καταλάβει και να αποδεχθεί την ελεύθερη και ταραχώδη φύση της άλλης.

Αιγόκερως

Μιας που είσαι τόσο σταθερή και ήσυχη, θέλεις μια φίλη που να μην ξέρει τι της γίνεται για να έχετε ισσοροπία και να μην βαριέστε. Ε λοιπόν την βρήκες και τη λένε Rebel Wilson. Iconic φιλία, πραγματικά.

Υδροχόος

Η Bella Hadid εκτός από super model, θα μπορούσε να γίνει και η καλύτερη κολλητή σου, αφού τα άστρα αυτό μας λένε.

Ιχθείς

Η κουκλάρα και προσγειωμένη Zendaya είναι εδώ για εσένα ευαίσθητη Ιχθύ. Μίλησε της, άστην να σε πλησιάσει και άκου τις συμβουλές της. Θα δεις, θα περάσετε ωραία μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
24 / position1: 270 / position2: 469
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb