The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

«Ώρα για οπiσθια»: Η νέα ζουμερή ανάρτηση της Britney Spears στο Instagram

Μια σειρά από καuτές εικόνες ανέβασε η 40χρονη σούπερ σταρ


Δημοσίευση ΙΑΝ 10, 2022

«Ώρα για οπiσθια»: Η νέα ζουμερή ανάρτηση της Britney Spears στο Instagram
@instagram.com/britneyspears/

Η Britney Spears έχει ανανεωθεί πλήρως μετά τη νίκη στην πολύχρονη δικαστική διαμάχη με τον πατέρας της και ο λογαριασμός στο Instagram της έχει γεμίσει με καυτές εικόνες της, φορώντας λίγα και σeξι ή… καθόλου και σeξι. Αυτή τη φορά φωτογράφισε τα οπiσθιά της σε μια σειρά από καuτές εικόνες που κοινοποιήθηκαν στο Instagram το βράδυ της Κυριακής 9/1.

«Ώρα για οπiσθια», έγραψε η 40χρονη σούπερ σταρ. Στις φωτογραφίες, η Spears ποζάρει με ένα μικροσκοπικό κόκκινο στρινγκ ενώ φαίνεται η πίσω όψη της μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Το μυστηριώδες Project Rose με το οποίο η Spears ασχολείται 2 χρόνια τώρα

Η ανάρτηση συνοδευόταν από τρία κόκκινα τριαντάφυλλα σε emoji. Το slideshow της Μπρίτνεϊ Σπίαρς περιλάμβανε επίσης μια εικόνα λευκών γαντιών που καλύπτονται από ένα μόνο κόκκινο τριαντάφυλλο – μια υποτιθέμενη αναφορά στο μυστηριώδες «Project Rose». Ένα αινιγματικό κόνσεπτ με το οποίο η σταρ «πειράζει» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για σχεδόν δύο χρόνια.

Οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι το «Project Rose» έχει να κάνει με τον κερδισμένο αγώνα της στο δικαστήριο για να απελευθερωθεί από την κηδεμονία του πατέρα της, που υποστηρίζεται από τον δικηγόρο Mathew Rosengart.

Η νομική συμφωνία για την κηδεμονία του πατέρα της ίσχυε από το 2008 και εν τέλει τερματίστηκε από τη δικαστή Brenda Penny το Νοέμβριο του 2021.

Η Μπρίτνεϊ περιόρισε τα σχόλια στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, επιτρέποντας μόνο στα 46 άτομα που ακολουθεί να γράψουν κάτι. Η συνεργάτιδα της τραγουδίστριας στο «Pretty Girls», Iggy Azalea, είναι η μόνη της φίλη που αντέδρασε στο απίστευτο στιγμιότυπο μέχρι στιγμής, γράφοντας, «Red blooded womannnnn 😮».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb