The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Το trailer της έκτης σεζόν του Peaky Blinders είναι εδώ

Ο μεγάλος επίλογος της οικογένειας Σέλμπι


Δημοσίευση ΙΑΝ 02, 2022

Δύσκολα θα βρεις νέα σεζόν άλλης σειράς που να περιμένουν περισσότερο μέσα στο 2022 οι φαν, από την έκτη σεζόν του Peaky Blinders.

Η επιτυχημένη σειρά εποχής του BBC κατάφερε να κερδίσει το κοινό χάρη στο αναχρονιστικό της σάουντρακ, τους θελκτικούς γκανγκστερισμούς και τις έκτακτες εμφανίσεις γνωστών ηθοποιών, όπως ο Τομ Χάρντι και ο Άντριεν Μπρόντι. Μάλιστα, το κοινό της διευρύνθηκε μετά τη συνεργασία του βρετανικού καναλιού με την πλατφόρμα του Netflix και την ένταξη της σειράς τους καταλόγους της δημοφιλούς πλατφόρμας σε αρκετές χώρες του κόσμου, όπως και η δική μας. Επίσης, χάρη στο Peaky Blinders ο χαρισματικός Κίλιαν Μέρφι έγινε ευρέως αναγνωρίσιμος, βοηθώντας έτσι και τον Κρίστοφερ Νόλαν να υποστηρίξει την απόφαση του να τον χρίσει πρωταγωνιστή στο επερχόμενο βιογραφικό του φιλμ Oppenheimer.

Το τρέιλερ της έκτης σεζόν, που μόλις κυκλοφόρησε, ξεκινά με τον Τόμας Σέλμπι να πλησιάζει τον φακό με ένα οπλοπολυβόλο και, σαν άλλος Τόνι Μοντάνα, να αρχίζει να πυροβολεί στον αέρα μαινόμενος. Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος μαίνεται, γνώριμα πρόσωπα επιστρέφουν, μαζί τους και η Άνια Τέιλορ Τζόι, οι μετοχές της οποίας ανέβηκαν κατακόρυφα μετά το Queen’s Gambit, όχι, όμως, και η καρατερίστα Έλεν ΜακΡόρι, την οποία χάσαμε πέρυσι τον Απρίλιο.

Η έκτη σεζόν είναι εκείνη που θα γράψει τον επίλογο στην εποποιία της οικογένειας Σέλμπι, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο format. O δημιουργός της σειράς Στίβεν Νάιτ (Locke, Taboo) σχεδιάζει να συνεχίσει την ιστορία στο σινεμά, με μια ταινία μεγάλου μήκους.

H ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας της έκτης σεζόν δεν έχει ακόμα οριστεί. Με δεδομένο, όμως, ότι τα γυρίσματα, έχουν ολοκληρωθεί εδώ και ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, έπειτα από μια πολύμηνη καθυστέρηση λόγω της πανδημίας, σύντομα θα έχουμε νεότερα για το πότε θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε στους δέκτες μας.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb