The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Casa de Papel: O Profesor σοκάρει ‑ «Διαγνώστηκα με καρκίνο, πίστεψα πως θα πεθάνω»

Όσα αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής της σειράς Álvaro Morte

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 18, 2021

Casa de Papel: O Profesor σοκάρει ‑  «Διαγνώστηκα με καρκίνο, πίστεψα πως θα πεθάνω»

Ο πρωταγωνιστής στη σειρά «La Casa de Papel» του Netflix, Álvaro Morte, αποκάλυψε πως πέρασε μεγάλες δυσκολίες στη ζωή του, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο σε ηλικία 30 ετών.

«Διαγνώστηκα με καρκίνο στον αριστερό μου μηρό και κινδύνευσα να χάσω το πόδι μου. Πίστεψα ότι θα πεθάνω» εξομολογήθηκε ο «Profesor».

Σε εκείνο το διάστημα μάλιστα, όπως εξήγησε ο ίδιος έφτασε κοντά στην κατάθλιψη. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε, τελικά βρήκε το κουράγιο και ξεπέρασε τα εμπόδια που στάθηκαν μπροστά του. «Αποφάσισα πως τέτοιες δυσκολίες μπορεί ο καθένας να συναντήσει στη ζωή του. Πρέπει να τα αντιμετωπίζεις. Νομίζω ότι το πιο έξυπνο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος, είναι να βρει κάτι να πίνει στην υγειά του. Εγώ έχω πολλά» συμβούλεψε το κοινό του.

Η μεγάλη επιτυχία του La Casa de Papel

Το «La Casa de Papel», δημιουργία του σεναριογράφου και παραγωγού Αλεξ Πίνα, προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τον Μάιο του 2017. To Netflix απέκτησε τα δικαιώματά της πριν από τέσσερα χρόνια και σε χρόνο ρεκόρ είχε στη μεγάλη αρχειοθήκη του μια πολύτιμη επιτυχία: τη δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνή του σειρά, που πέτυχε να κατοχυρώσει το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018.

Κάτι το ισπανικό ταμπεραμέντο που… μπλέχτηκε με την χολιγουντιανή ιδέα της ληστείας και ομηρίας του «συστημικού» ισπανικού νομισματοκοπείου, κάτι το επαναστατικό του θέματος η σειρά απογειώθηκε.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb