The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Γιώργος Λιάγκας: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με την ατάκα «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου»

O Γιώργος Λιάγκας φανερά εκνευρισμένος


Δημοσίευση ΔΕΚ 08, 2021

Γιώργος Λιάγκας: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με την ατάκα «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου»

Ο Χρήστος Πλαΐνης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» της Τρίτης και ο Γιώργος Λιάγκας άδραξε την ευκαιρία και έκανε μια πρωτοφανή εξομολόγηση για τον χωρισμό του.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον Χρήστο Πλαΐνη: «Πάντα με συγκινεί γιατί έχεις μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής -σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρόνων. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα κ.λπ. Και εμένα με στιγμάτισε. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Δεν τον έχω ξεπεράσει, για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξεπερνιέται ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αν ο γιος μου, ο Οδυσσέας, δεν αποδεχόταν τη σύντροφό μου, δεν θα παντρευόμουν ποτέ» είπε από την πλευρά του ο Χρήστος Πλαΐνης, με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Σε καταλαβαίνω. Μπράβο όμως στον Οδυσσέα».

Τότε, η Φαίη Σκορδά σχολίασε με αμηχανία: «Εγώ θα αποχωρήσω όμως τώρα. Δηλαδή, δεν μιλάω…».

«Μια φορά που έχουμε κοινά βιώματα και οι άντρες, μην τους σκοτώσουμε κιόλας. Δεν σημαίνει ότι ένας άντρας δεν αισθάνεται και μόνον εσείς αισθάνεστε», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει

Με αφορμή τη χθεσινή του ατάκα, σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, φανερά εκνευρισμένος, ξεκαθάρισε πως εννοούσε ότι αισθάνεται ενοχικά απέναντι στα παιδιά του και όχι ότι δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό του.

«Βγήκα και είπα ότι δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου και βγήκαν όλοι και είπαν δεν έχουμε ξεπεράσει τον χωρισμό! Είναι ντροπή! Αν δεν είχα ξεπεράσει τον χωρισμό, δεν θα κάναμε μαζί εκπομπή… Εσύ κατάλαβες και όλοι κατάλαβαν… Ή όλοι οι δημοσιογράφοι είναι βλάκες, που δεν το πιστεύω, ή επίτηδες το έκαναν... Είπα εγώ ποτέ ότι δεν ξεπέρασα τον χωρισμό από τη Σκορδά;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb