The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Νίκος Μπάρκουλης: Σας ταΐσαμε γι` αυτόν το μήνα Media

Ο Νίκος Μπάρκουλης κατά των media για τα δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία της μητέρας του


Δημοσίευση ΔΕΚ 08, 2021

Νίκος Μπάρκουλης: Σας ταΐσαμε γι` αυτόν το μήνα Media

Ο παίκτης του J2US εξέφρασε ανοιχτά την ενόχλησή του σχετικά με την αναπαραγωγή της είδησης για την υγεία της μητέρας του
Η Μαίρη Μπάρκουλη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αφού διαγνώστηκε με το αυτοάνοσο νόσημα Χάτσικο και όπως είναι λογικό η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, γεγονός που δεν ευχαριστεί ιδιαίτερα τον γιο της, Νίκο Μπάρκουλη.

Εκνευρισμένος με την συνεχή αναπαραγωγή της είδησης από τα media, ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη απάντησε στα δημοσιεύματα μέσω του Instagram.

Στην πρώτη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Νίκος Μπάρκουλης κοινοποίησε μία φωτογραφία με διάφορα δημοσιεύματα και πάνω της έγραψε: «Σας ταΐσαμε και γι' αυτόν το μήνα. Τρέξτε, τρέξτε δημοσιογράφοι, μοιράζουμε φαγητό. Y'all are lame και άξιοι της μοίρας σας».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb