The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Οι ηθοποιοί που απαγορεύονταν να μιλάνε στις ταινίες του Harry Potter

Ο απίστευτος κανόνας που είχαν θέση βάση σκηνοθεσίας

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 06, 2021

Οι ηθοποιοί που απαγορεύονταν να μιλάνε στις ταινίες του Harry Potter
Photo via Insider

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα βιβλία του Harry Potter ήταν μια τεράστια διεθνή επιτυχία, δημιουργώντας μια παρόμοια σειρά επιτυχημένων ταινιών.

Αλλά η συγγραφέας J.K. Η Rowling, ήταν ανένδοτη με το γεγονός ότι ενώ το franchise των βιβλίων της μπορεί να έχει παγκόσμια απήχηση, οι ταινίες δεν πρέπει να ξεφεύγουν από την βρετανική καταγωγή τους.

Έτσι λοιπόν, επέμεινε ότι όλα τα κύρια μέλη του cast πρέπει να είναι Βρετανοί ή Ιρλανδοί - πράγμα που σημαίνει ότι η κόρη του σκηνοθέτη του Harry Potter and the Philosopher's Stone, Chris Columbus, δεν μπορούσε να πει ούτε μια ατάκα στην ταινία του 2001, καθώς ήταν Αμερικανή.

Η Eleanor Columbus έπαιξε το ρόλο της Susan Bones, η οποία ήταν από τις πρώτες μαθήτριες στην τάξη του Harry, για την οποία έσκασε το παλιό καπέλο διαλογής.

Η Eleanor πρωταγωνίστησε επίσης στο Harry Potter and the Chamber of Secrets, με τον πατέρα της να είναι επίσης ο σκηνοθέτης της ταινίας.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb