The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Madonna: Αντιδράσεις για τη νέα προκλητική φωτογράφιση ως Marilyn Monroe

Η τελευταία φωτογράφιση της Marilyn Monroe έγινε λίγες εβδομάδες πριν από το θάνατό της το 1962.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 30, 2021

Madonna: Αντιδράσεις για τη νέα προκλητική φωτογράφιση ως Marilyn Monroe

Η νέα φωτογράφιση της Madonna για το V Magazine προκάλεσε αντιδράσεις και μπόλικη κριτική από τους fan και όχι μόνο. Στη δουλειά που επιμελήθηκε ο Steven Klein, η pop star φαίνεται να ποζάρει με έμπνευση την Marilyn Monroe.

Συγκεκριμένα η 63χρονη τραγουδίστρια πρωταγωνίστησε σε αυτό το σετ εμπνευσμένο από το «The Last Sitting» του Bert Stern, την τελευταία φωτογράφιση της Marilyn Monroe λίγες εβδομάδες πριν από το θάνατό της το 1962.

Το ευρύ κοινό απόρησε, ενώ ακόμα και οι φανατικοί φίλοι της Madonna δεν κατανόησαν την επιλογή της να «υποδυθεί» την 36χρονη σταρ του Χόλιγουντ. Σε ορισμένα σχόλια στα social media η φωτογράφιση χαρακτηρίζεται αηδιαστική και κακόγουστη.

Η φωτογαφία στο εξώφυλλο του V Magazine δείχνει την τραγουδίστρια του Like A Virgin ξαπλωμένη μπρούμυτα σε ένα στρώμα εκθέτοντας τα... οπίσθιά της. 

Σε άλλη φωτογραφία φαίνονται μπουκάλια με συνταγογραφούμενα χάπια στο κομοδίνο της.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb