The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Το ζευγάρι που απέκτησε το πρώτο τους παιδί στα 70

Προσπαθούσαν μόνο 45 χρόνια...

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 20, 2021

Το ζευγάρι που απέκτησε το πρώτο τους παιδί στα 70
Φωτογραφία από τον χρήστη Daniel Reche στο Pexels

Είναι από τις περιπτώσεις που η θέληση νικάει την επιστήμη και κάνουν τους επιστήμονες να αναρωτιούνται αν όντως γίνονται θαύματα. Ένα ζευγάρι από την Ινδία, η σύζυγος 70 και ο άνδρας της 75 ετών, απέκτησαν το πρώτο τους παιδία μετά από επίμονες προσπάθειες και δεκάδες εξωσωματικές γονιμοποιήσεις που κράτησαν 45 χρόνια.

Η Τζιβουνμπέν Ραμπάρι και ο σύζυγός της Μαλντάρι τα κατάφεραν και σήμερα καμαρώνουν το γιο τους και ευγνωμονούν την τύχη τους που έστω και τώρα κατάφεραν να βιώσουν το θαύμα της γέννησης.

Η Τζιβούνμπεν δεν είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που κατάφερε να γεννήσει, αφού το 2019, μια 74χρονη Ινδή Εραμάτι Μανγκαγιάμα απέκτησε δίδυμα.

Ο Δρ Μπανουσάλι που ήταν ο τελευταίος γιατρός του ζευγαριού, μιλάει για θαύμα, αφού οι πιθανότητες για ένα ζευγάρι στην ηλικία τους να αποκτήσουν παιδί είναι μηδαμινές.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι υπάρχουν αρκετές καταγεγραμμένες περιπτώσεις γυναικών από τα 60 έτη εώς τα 70 έτη που τεκνοποιούν, και όλες είναι καταγεγραμμένες στην Ινδία και συγκεκριμένα στην επαρχία της Ινδίας.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb