The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τόνια Σωτηροπούλου: Oι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει πολιτικό γάμο στην Υδρα, σε ένα πολύ όμορφο ξενοδοχείο παρουσία λίγων και αγαπημένων του ανθρώπων


Δημοσίευση ΟΚΤ 18, 2021

Τόνια Σωτηροπούλου: Oι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας επέλεξαν να παντρευτούν κάτω από άκρα μυστικότητα και οργάνωσαν ένα ξέφρενο πάρτι για τους λίγους φίλους που έδωσαν το «παρών». Μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Ο ηθοποιός την Κυριακή δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες από τον γάμο. Συγκεκριμένα, στην εικόνα βλέπουμε την Τόνια Σωτηροπούλου λίγο πριν τον γάμο να κάνει μάσκες ομορφιάς και στη συνέχεια να ποζάρει με το υπέροχο νυφικό, δημιουργία των Miro.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb