The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Κέιτ Απτον: Επέστρεψε στις αποκαλυπτικές αναρτήσεις

Μας έλειψαν είναι η αλήθεια...


Δημοσίευση ΟΚΤ 11, 2021

Κέιτ Απτον: Επέστρεψε στις αποκαλυπτικές αναρτήσεις

Πριν λίγα χρόνια δεν περνούσε μέρα που να μην έβλεπες στα media μία σeξι φωτογραφία της Κέιτ Άπτον.

Η ξανθιά καλλονή ήταν το big thing των media και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να μετατραπεί από άγνωστο κορίτσι του μόντελινγκ, σε αγαπημένη φαντασίωση για πολλούς. Το εξώφυλλο που της άλλαξε τη ζωή ήταν αυτό στο περιοδικό Sports Illustrated το έτος 2013.

Η ίδια έδειξε ότι ξέρει πολύ καλά πώς παίζεται το παιχνίδι της δημοσιότητας και φρόντισε να «προμηθεύει» τις ιστοσελίδες και τα περιοδικά με… ηδυπαθή χαμόγελα και προκλητικές πόζες. Όλα αυτά μέχρι που αποφάσισε να γίνει σύζυγος και μαμά. Η Άπτον παντρεύτηκε τον παίκτη του μπέιζμπολ Τζάστιν Βερλάντερ τον Νοέμβριο του 2017 στην Τοσκάνη της Ιταλίας και στις 7 Νοεμβρίου του 2018 γέννησε την κορούλα τους.

Όλο αυτό το διάστημα, η Άπτον έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σταμάτησε να κάνει σeξι φωτογραφίσεις. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα δείχνει ότι μάλλον της έλειψε η παλιά της ζωή.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton)

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton)

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb