The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Bella Thorne: Η τολμηρή φωτογράφιση για να γιορτάσει τα 24α γενέθλιά της

Αναδείχθηκε από ταινίες του Disney Channel αλλά πλέον όλοι την ξέρουν από το Only Fans

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 09, 2021

Bella Thorne: Η τολμηρή φωτογράφιση για να γιορτάσει τα 24α γενέθλιά της

Η Bella Thorne είχε χθες (8/10) τα γενέθλιά της και χάρισε στο κοινό της μερικές σαγηνευτικές φωτογραφίες στο Instagram, για να το γιορτάσει.

Η καλλονή που έγινε γνωστή μέσα από τις ταινίες του Disney Channel και απογείωσε τελικά, την καριέρα της με τολμηρό υλικό μέσα από το Only Fans έκλεισε τα 24 και δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ.

Τα στιγμιότυπα, που ανάρτησε τη δείχνουν σε διάφορες στιγμές της καριέρας της, ντυμένη με σeξι, ροζ εσώρουχα ή ακόμα και boyfriend look.

Η 24χρονη έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσής της: «24 χρόνια γύρω από τον ήλιο. Αυτά τα 23 χρόνια που πέρασαν, δούλεψα τόσο πολύ, ερωτεύτηκα και έκανα φιλίες για μία ζωή. Ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλλάσσουν οι επόμενες 365 ημέρες».

Το κοινό της φυσικά, έσπευσε να αφήσει ευχές για τα γενέθλιά της στα σχόλια, επισημαίνοντας πόσο σέξι δείχνει, ενώ τα likes «πέφτουν βροχή». Μέσα σε μια μόλις ημέρα έχουν ξεπεράσει το 1 εκατ.

View this post on Instagram

A post shared by BELLA (@bellathorne)

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb