ENTERTAINMENT

Sex and The City: Επιστρέφει η Kim Cattrall;

Τι πρόκειται να συμβεί στο sequel της πασίγνωστης σειράς
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Sex and The City: Επιστρέφει η Kim Cattrall;
Photo via Glamour

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το sequel του «Sεx And The City» με τίτλο «And Just Like That…» αναμένεται να κάνει άμεσα πρεμιέρα, αλλά οι φήμες για κάποιες εκπλήξεις που μπορεί να δούμε στη σειρά, έχουν αρχίσει ήδη να διαδίδονται.

Επιστρέφοντας στις ζωές των πρωταγωνιστριών της δημοφιλούς σειράς, οι ίδιες πλέον έχουν περάσει τα 50 και μοιράζονται με το κοινό τα γυναικεία προβλήματα αυτής της ηλικίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Όπως είναι γνωστό, στο sequel θα εμφανίζονται οι Cynthia Nixon, Kristin Davis και Sarah Jessica Parker, όμως τα νέα θέλουν να συμμετέχει και η λατρεμένη Kim Cattrall, για την οποία από την αρχή είχε γίνει σαφέσ ότι δε θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That... (@justlikethatmax)

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της DailyMail, πηγή από την παραγωγή της σειράς αναφέρει ότι το κοινό έχει τρελαθεί ήδη με τα νέα για το sequel, με αποτέλεσμα να υπάρχει η σκέψη για το γύρισμα κι άλλων επεισοδίων, πέρα από τα αρχικά δέκα που είχαν προγραμματιστεί.

Επιπλέον, η ίδια η παραγωγή αποκάλυψε ότι προετοιμάζει τη δεύτερη σεζόν του «And Just Like That…», καθώς και ότι μπορεί να δούμε την επιστροφή της Kim Cattrall, ως Samantha Jones. Μιας και οι fans την λατρεύουν, εκείνη γνωρίζει ότι η πόρτα της επιστροφής είναι πάντα ανοιχτή και ότι αν αλλάξει γνώμη μπορεί να επιστρέψει όποτε θέλει. Οι γυναίκες αγαπούν και εκτιμούν τον χαρακτήρα της και ουσιαστικά, το νόημα της σειράς είναι να δείξει το ότι οι φιλίες αλλάζουν μέσα στα χρόνια, εξελίσσονται και διαμορφώνονται από την αρχή. Η Kim από την πλευρά της πάντως, είχε δώσει αρνητική απάντηση από την αρχή όταν της έγινε η πρόταση για συμμετοχή στη σειρά.

Το «And Just Like That», πρόκειται να προβληθεί από την HBO Max στα τέλη του 2021, με τις τρεις κολλητές, Carrie, Miranda και Charlotte, ενώ θα εμφανιστούν και οι Steve και Mr. Big. Τα υπόλοιπα, επί της οθόνης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That... (@justlikethatmax)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 4723 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb