The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

H Jennifer Lopez γιόρτασε τα 52α γενέθλια της με ένα καυτό φιλί στον Ben Affleck

Πιο σeξι από ποτέ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 25, 2021

H Jennifer Lopez γιόρτασε τα 52α γενέθλια της με ένα καυτό φιλί στον Ben Affleck
@instagram.com/jlo/

Τα γενέθλιά της γιόρτασε το Σάββατο η Jennifer Lopez και φυσικά από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος της, Ben Affleck.

Αν και μέχρι στιγμής, οι θαυμαστές του διάσημου ζευγαριού αρκούνταν σε παλιότερα στιγμιότυπα από αυτούς τους δύο ή σε φωτογραφίες, που τραβούσαν οι παπαράτσι, τώρα η πρώτη τους κοινή φωτογραφία είναι γεγονός.

Η διάσημη Λατίνα σταρ, που έκλεισε τα 52, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη επίσημη φωτογραφία τους μαζί.

Μέσα σε μία σειρά φωτογραφιών, όπου η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει με ένα πορτοκαλί μπικίνι πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος, έκανε την εμφάνισή του και το δικό τους στιγμιότυπο.

Αγκαλιασμένοι και ανταλάσσοντας ένα τρυφερό φιλί αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους και στο Instagram. Στην λεζάντα της φωτογραφίρας η Λατίνα τραγουδίστρια έγραψε: «52, τι χαμπάρια;».

Δείτε τις 4 φωτογραφίες στην ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb