The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Britney Spears: Οι αποκαλύψεις του πρώην σωματοφύλακά της

«Τα χάπια της δημιουργούσαν παραισθήσεις, μιλούσε για παράλληλα σύμπαντα»


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 21, 2021

Britney Spears: Οι αποκαλύψεις του πρώην σωματοφύλακά της

Πρώην σωματοφύλακας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο Φερνάντο Φλόρες μίλησε στην Sun για τις επιδράσεις, που είχαν πάνω στην ποπ σταρ τα αντιψυχωτικά φάρμακα, που την ανάγκαζαν να λαμβάνει.

«Κάποια περίοδο λάμβανε τόσο ισχυρά συνταγογραφούμενα φάρμακα, που τελικά της δημιουργούσαν παραισθήσεις», ανέφερε. Ο πρώην αστυνομικός και σωματοφύλακας εργαζόταν στην ασφάλειά της το 2010.

Αποκάλυψε μάλιστα, πως κάθε Παρασκευή ερχόταν στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας μία γυναίκα με το φάρμακό της στο χέρι. «Ήταν αντιψυχωτικά φάρμακα και αντισυλληπτικά χάπια μαζί. Κάθε φορά μετά την κατανάλωσή τους, μιλούσε για παράλληλα σύμπαντα. Λογικό», δήλωσε ο Φλόρες. Στην πρόσφατη κατάθεσή της στο δικαστήριο, η ποπ σταρ εξομολογήθηκε όλα τα «μέσα» που χρησιμοποιούσε η «ομάδα του πατέρα της», προκειμένου να την θέσουν ως ανίκανη να διαχειριστεί τον έλεγχο της ζωής της. Ακόμα και σήμερα, προσπαθεί να τερματίσει την κηδεμονία, γιατί αναγκάζεται μέχρι και να λαμβάνει με το ζόρι αντισυλληπτικά, προκειμένου να μην καταφέρει να κάνει παιδί με τον σύζυγό της.

Μίλησε επίσης για το πόσο δύσκολες ήταν εκείνες οι μέρες για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αφού τότε ανακοινώθηκε η κηδεμονία της από τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς.

«Περνούσε τις ημέρες της παρακολουθώντας τηλεόραση ή έκανε γυμναστική. Όταν δεν ήταν καλά, έκλαιγε ακούγοντας Τζέιμς Μπράουν. Δεν έκανε μπάνιο για μέρες, δεν περιποιούταν τον εαυτό της», αναφέρει, ενώ πρόσθεσε επίσης πως δεν βούρτσιζε τα δόντια της, ούτε φορούσε παπούτσια ή κάλτσες.

Πλέον η τραγουδίστρια είναι καλά στην ψυχική της υγεία, ενώ προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της και να ανεξαρτητοποιηθεί από τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς με την βοήθεια του νέου της δικηγόρου και πρώην δικαστικού επιμελητή, Μάθιου Ρόζενγκαρτ. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της τραγουδίστριας στο δικαστήριο. Να της επιτραπεί να προσλάβει τον δικηγόρο που εκείνη θέλει.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb