The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Από τον Αρη, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην κορυφή του NBA

Ποιοι πρώην παίκτες του δικού μας πρωταθλήματος πανηγύρισαν το χθεσινό πρωτάθλημα


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 21, 2021

Από τον Αρη, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην κορυφή του NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε το πρωτάθλημα στο NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς και μαζί του στην κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ πήρε και τρεις πρώην παίκτες της ελληνική Basket League.

Ο ίδιος ο “Greek Freak” δεν πρόλαβε να αγωνιστεί ποτέ στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού από την Α2 και τον Φιλαθλητικό βρέθηκε στο draft του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Στο ρόστερ των “ελαφιών” όμως βρέθηκαν φέτος, ο Πι Τζέι Τάκερ, που είχε περάσει από την Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του Άρη τη σεζόν 2010-11, ενώ τον Ολυμπιακό έπαιξε τη σεζόν 2018-19, ο Άξελ Τουπάν, που συμπλήρωσε το ρόστερ των Μπακς τους τελευταίους μήνες.


Δαχτυλίδι πρωταθλητή θα πάρει φυσικά και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος όχι μόνο αγωνίστηκε στην Basket League, αλλά την κατέκτησε κιόλας δύο φορές, ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb