The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Γλίτωσε τελευταία στιγμή από τρεις κλέφτες αυτοκινήτων με σφυριά

Ίσα που πρόλαβε να μπει μέσα στο αυτοκίνητό του

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 16, 2021

Γλίτωσε τελευταία στιγμή από τρεις κλέφτες αυτοκινήτων με σφυριά

Μοιάζει ιστορία βγαλμένη από κάποιο εφιάλτη. Επικίνδυνοι κακοποιοί σε κυνηγούν και προσπαθείς να προλάβεις να φτάσεις πριν από αυτούς σε κάποιο ασφαλή χώρο. Για παράδειγμα, στο αυτοκίνητό σου.

Τον εφιάλτη αυτό έζησε ένας άνδρας στις 26 Ιουνίου σε ένα χώρο στάθμευσης στην πόλη Woking που βρίσκεται στο Σάρεϊ της Αγγλίας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, από κάμερα ασφαλείας, ένας ανυποψίαστος άντρας, πήγαινε στο αυτοκίνητό του, όταν από την απέναντι πλευρά του ανοικτού πάρκινγκ, τρεις άντρες ντυμένοι με σκουρόχρωμα ρούχα και με full face κουκούλες, έτρεχαν προς το μέρος του.

Για καλή του τύχη, είχε πατήσει ήδη τον συναγερμό και είχε ξεκλειδώσει το αυτοκίνητό του και τελευταία στιγμή πρόλαβε και μπήκε μέσα.

Οι τρεις κακοποιοί, που τον κύκλωσαν, ξεκίνησαν να χτυπάνε με τα σφυριά που κρατούσαν το αυτοκίνητό του, όσο εκείνος έντρομος προσπαθούσε να βάλει μπρος και να φύγει, όπως και τελικά έπραξε.

Η αστυνομία ζητάει ήδη πληροφορίες για το αν γνωρίζει κανείς το οτιδήποτε για τους ληστές αυτοκινήτων με τα σφυριά.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb