The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Στο Φάληρο το εντυπωσιακό σκηνικό για τα γυρίσματα του «Σμύρνη μου Αγαπημένη»

Τον χώρο δίπλα στο ΣΕΦ επισκέφθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 04, 2021

Στο Φάληρο το εντυπωσιακό σκηνικό για τα γυρίσματα του «Σμύρνη μου Αγαπημένη»

Τον χώρο, δίπλα στο ΣΕΦ, όπου κατασκευάζεται το ομοίωμα της παραλίας της Σμύρνης πριν την Καταστροφή, επισκέφθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, όπως γνωστοποίησε με ανάρτηση του στο Twitter.

Όπως αναφέρει ο υπουργός: "Επισκέφθηκα τον χώρο, δίπλα στο ΣΕΦ, που η Tanweer Greece productions κατασκευάζει το ομοίωμα της παραλίας της Σμύρνης πριν την Καταστροφή. Εκεί θα γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας της Μιμής Ντενίση "Σμύρνη μου Αγαπημένη". Νομίζω ότι θα είναι από τις πιο σπουδαίες παραγωγές".

Το Σμύρνη μου Αγαπημένη είναι μια φιλόδοξη παραγωγή, με διεθνές καστ που θα επιχειρήσει να αναπαραστήσει με πειστικότητα την ατμόσφαιρα της εποχής μέσα από άρτια σκηνικά και κοστούμια.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν αυτές τις μέρες κι εκτός από το σκηνικό του Φαλήρου, γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε: Μυτιλήνη, Δυτική Λέσβο, Αθήνα, Πειραιά, και Χίο.

Όλοι οι χώροι θα διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος της εποχής. Για να αποδοθεί σωστά η σπαρακτική καταστροφή της Σμύρνης, η παραγωγή θα επιστρατεύσει σύγχρονα ψηφιακά εφέ, όπου χρειάζεται.

Το σενάριο της ταινίας που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση υπογράφει η ίδια σε συνεργασία με τον Martin Sherman, την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Καραντινάκης, ενώ την παραγωγή η Tanweer.

Στο καστ εκτός από την Μιμή Ντενίση, συμμετέχουν οι: Λεωνίδας Κακούρης, Γιάννης Βογιατζής, Κρατερός Κατσούλης, Burak Hakki, Κατερίνα Γερονικολού, Αναστασία Παντούση, Nathan Thomas, Γιάννης Εγγλέζος, Ταμίλλα Κουλίεβα, Ντίνα Μιχαηλίδου, Daphne Alexander, Χρήστος Στέργιογλου κ.α. ενώ σε ειδικούς ρόλους θα εμφανιστούν διεθνείς σταρ όπως οι: Vanessa Redgrave, Susan Hampshire και ο Rupert Graves.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb