The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πρωην καθηγητής της στο λύκειο την ακολούθησε στη σελίδα της στο OnlyFans

Της έστειλε και μήνυμα...

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 18, 2021

Πρωην καθηγητής της στο λύκειο την ακολούθησε στη σελίδα της στο OnlyFans

Στο Only Fans μπορεί κάποιος να δημοσιεύσει υλικό όντας σε πολύ... προσωπικές στιγμές. Για να υπάρξει πρόσβαση σε αυτά τα βίντεο και τις φωτογραφίες από κάποιον χρήστη, θα πρέπει αυτός να είναι άνω των 18 και να πληρώσει.

Μια γυναίκα έμεινε άφωνη όταν παρατήρησε πως ένας πρώην καθηγητής της στο Λύκειο ακολούθησε τον λογαριασμό της στο Only Fans.

Η νεαρή μοιράστηκε την ιστορία της στο TikTok όπου παραδέχτηκε ότι μόλις είδε στους νέους ακολούθους της τον πρώην καθηγητή της ένιωσε ιδιαίτερα «αμήχανα».

Η νεαρή Ράρα έφτιαξε τον λογαριασμό στο Only Fans με σκοπό να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο. Οι χρήστες καλούνται να είναι άνω των 18 ετών, ενώ για να τη δουν ημίγυμνη ή ακόμα και γυμνή, θα πρέπει πρώτα να πληρώσουν ώστε να την ακολουθούν.

Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι ο καθηγητής έχει πληρώσει και πλέον την ακολουθεί, η γυναίκα αποκάλυψε ότι ο ίδιος της έστειλε μήνυμα για να της πει πως «ανέκαθεν γνώριζε» ότι ήταν «κάτι το ξεχωριστό».

Το βίντεο της Ράρα στο TikTok όπως ήταν αναμενόμενο έχει γίνει viral και έχει ήδη φτάσει πάνω από 200.000 προβολές.

@hailrara

♬ original sound - megan
[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb