The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Δωροθέα Μερκούρη: Πρωταγωνίστρια σε νέα αμερικανική ταινία, που θα γυριστεί στην Αμοργό

O βραβευμένος παραγωγός και σκηνοθέτης, Channsin Berry, θα γυρίσει τη νέα του ταινία στην Ελλάδα με πρωταγωνίστρια τη Δωροθέα Μερκούρη


Δημοσίευση ΜΑΙ 11, 2021

Δωροθέα Μερκούρη: Πρωταγωνίστρια σε νέα αμερικανική ταινία, που θα γυριστεί στην Αμοργό

O βραβευμένος παραγωγός και σκηνοθέτης D. Channsin Berry, γνωστός από την επιτυχημένη σειρά ταινιών/ντοκιμαντέρ Dark Girls, που προβλήθηκε στο αμερικανικό δίκτυο OWN της Oprah Wifrey, θα γυρίσει τη νέα του ταινία αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Η πρώτη του ταινία μυθοπλασίας θα έχει τίτλο «Francesca« και ο ίδιος θα έχει διπλό ρόλο σκηνοθέτη και ηθοποιού, έχοντας επιλέξει για πρωταγωνίστρια του τη Δωροθέα Μερκούρη.

Η υπόθεση

Μια ιστορία δύο κόσμων που συγκρούονται. Ένας διάσημος ηθοποιός που έγινε σκηνοθέτης, ο David Grant, ταξιδεύει στην Ελλάδα και επανενώνεται με μια παλιά του σχέση. Η Σοφία είναι πρώην μοντέλο και ηθοποιός που έχει αποσυρθεί στην Αμοργό και μακριά από τα φώτα της διασημότητας μεγαλώνει την κόρη της. Η επανένωση τους θα δημιουργήσει μια οδυνηρά όμορφη ιστορία και θα αποκαλύψει τα μυστικά που έμειναν κρυφά για πολλά χρόνια.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει η Δωροθέα Μερκούρη μαζί με τους Christopher Thomas Wilson και D. Channsin Berry.

Η παραγωγή είναι των Meleisha Edwards & Christopher Thomas Wilson. Τα γυρίσματα θα γίνουν εξ ολοκλήρου στην Αμοργό, την κινηματογράφηση έχει αναλάβει ο Αποστόλης Ζυγούρης και το casting o Θοδωρής Βουρνάς.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb