The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Διαλύεται η Ευρωπαϊκή Super League ‑ Αποχωρεί η μια ομάδα μετά την άλλη

Υπό την πίεση των αντιδράσεων Τσέλσι, Μαν. Σίτι, Μαν, Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ αποχωρούν από την ευρωπαϊκή Super League

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 20, 2021

Διαλύεται η Ευρωπαϊκή Super League ‑ Αποχωρεί η μια ομάδα μετά την άλλη

Αλυσιδωτές και καταιγιστικές είναι και πάλι οι εξελίξεις αναφορικά με την ευρωπαϊκή Super League. Μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα συμβαίνουν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης (20/4), η Τσέλσι αποφάσισε ν’ αποσύρει τη συμμετοχή της από τη διοργάνωση των «αποστατών», μετά και τις αντιδράσεις που υπήρξαν στις τάξεις των οπαδών της.

Πλέον τον ίδιο δρόμο φαίνεται ότι θα ακολουθήσει και η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ και άλλα clubs δείχνουν ανάλογες διαθέσεις, κάτι μου δημιουργεί εικόνα πρόωρης διάλυσης του εγχειρήματος μόλις δύο μέρες μετά την αρχική ανακοίνωση. Παράλληλα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δεύτερες σκέψεις, παρότι ήταν μια από τις ομάδες που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία κλειστής λίγκας.

Τις τρεις αποχωρήσεις από πλευράς… Αγγλίας φαίνεται πως θα συνοδεύσουν και δυο ομάδες από τη La Liga και πιο συγκεκριμένα, οι Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV3, ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, συμφώνησε να βάλει μια ρήτρα στη συμφωνία της ομάδας με την ESL, που επιτρέπει στην Μπαρτσελόνα να κάνει… πίσω, εφόσον δεν εξασφαλίσει την ψήφο εμπιστοσύνης από τη Γενική Συνέλευση.

Με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα συμβεί. Παράλληλα, δεν έχει καν οριστεί καν ημερομηνία για την πραγματοποίηση της εν λόγω Συνέλευσης.

Σε ό,τι αφορά στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο δημοσιογράφος, Μπεν Τζέικομπς, τονίζει ότι και οι «ροχιμπλάνκος» αποφάσισαν να οπισθοχωρήσουν και να μην ενταχθούν στη European Super League.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb