The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

5 τέλεια χειμωνιάτικα μέρη που είδατε στις ταινίες και είναι αληθινά

Τα ανακαλύψαμε και σας τα δείχνουμε ένα ένα

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 10, 2020

5 τέλεια χειμωνιάτικα μέρη που είδατε στις ταινίες και είναι αληθινά

Rothenburg 

Στην ταινία Nutcracker and the Four Realms βλέπουμε ένα χωριό που είναι πραγματικά ένας μικρός χειμερινός παράδεισος. Τόσο το Land of the Snowflakes όσο και το Land of Sweets μοιάζουν ακριβώς με την πόλη της Βαυαρίας Rothenburg ob der Tauber (εδώ είναι μια σύγκριση δίπλα-δίπλα). Επιπλέον, το παλάτι ήταν εμπνευσμένο από τη ρωσική αρχιτεκτονική του καθεδρικού ναού του Αγίου Βασιλείου της Μόσχας!

Selfridges

Το Λονδίνο είναι μια άλλη υπέροχη πόλη για τις ταινίες των Χριστουγέννων και το σκηνικό του A Christmas Carol. Αλλά η ταινία που καταγράφει το σύγχρονο Λονδίνο σε όλα τα εποχιακά του καλύτερα είναι το Love Actually του 2003. Αν και είχε διάφορες τοποθεσίες γυρισμάτων σε όλη την πόλη, μία από τις πιο ξεκαρδιστικές σκηνές διαδραματίζεται στο διάσημο πολυκατάστημα Selfridges, όπου ο Alan Rickman προσπαθεί να αγοράσει ένα κολιέ όσο ο πωλητής Rowan Atkinson καθυστερεί απίστευτα πολύ! 

Snowshill

Μπορείτε να σκεφτείτε ένα καλύτερο όνομα για μια Χριστουγεννιάτικη κινηματογραφική πόλη από το Snowshill; Αυτό το γραφικό αγγλικό χωριό στο Gloucestershire ήταν η πατρίδα της Renée Zellweger στο ημερολόγιο της Bridget Jones. Αν και δεν είναι αυστηρά μια χριστουγεννιάτικη ταινία, έχει κάποιες πολύ χαρακτηριστικές χριστουγεννιάτικες στιγμές. 

Shere

Μερικές φορές απλά θέλετε να ξεφύγετε από όλα ακόιμη κι αν είναι Χριστούγεννα, όπως η Amanda (Cameron Diaz) στο The Holiday του 2006. Και δεν θα μπορούσε να επιλέξει ένα πιο ιδανικό μέρος για να επισκεφτεί κανείς από αυτό το χωριό στο Surrey, νοτιοδυτικά του Λονδίνου, το Shere. Πρόσθετες σκηνές χωριού γυρίστηκαν στο Godalming, επίσης στο Surrey. 

Cleveland

Το σπίτι του Ralphie στο A Christmas Story βρίσκεται στο στο Cleveland, και εξακολουθεί να είναι ίδιο, και είναι μάλιστα ανοιχτό όλο το χρόνο για το κοινό για περιηγήσεις. Έχουν επίσης ανοίξει ένα μουσείο απέναντι με κοστούμια και αναμνηστικά από την ταινία (ναι όντως) και μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι 'αυτό εδώ.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb