The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Fortnite: Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ για το Chapter 2

Το μαρτύριο της σταγόνας εφαρμόζει η εταιρεία Epic Games για τους εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς του Fortnite


Δημοσίευση ΟΚΤ 15, 2019

Fortnite: Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ για το Chapter 2

Το μαρτύριο της σταγόνας εφαρμόζει η εταιρεία Epic Games για τους εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς του Fortnite του online ηλεκτρονικού παιχνιδιού που «έσβησε» το πρωί της Δευτέρας προκαλώντας αναστάτωση στους πιστούς οπαδούς του.

Μια ημέρα μετά την εμφάνιση της «μαύρης τρύπας» που κατάπιε τον φανταστικό κόσμο του Fortnite, η Epic Games έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου Chapter 2.

Στο βίντεο δίνεται μια πρώτη γεύση από το νέο χάρτη του παιχνιδιού αλλά και οι νέες δυνατότητες που δίνονται στους παίχτες.

Η Epic Games έδωσε παράλληλα και ένα μικρότερο σε διάρκεια τρέιλερ για το Battle Pass Gameplay, για το πώς, δηλαδή, οι παίχτες θα αναβαθμίζονται και θα εξελίσσονται μέσα στο παιχνίδι..

Αντιγράφοντας ό,τι συμβαίνει στις τηλεοπτικές σειρές, οι διαχειριστές του παιχνιδιού δομούν το Fortnite σε περιόδους, έτσι ώστε να ερεθίζουν το πάθος των παικτών με εκπλήξεις και προκλήσεις, με ανταμοιβές, αποστολές, στόχους, συσσώρευση «περιουσίας» η οποία εξαργυρώνεται με όπλα και πολεμοφόδια κ.ο.κ. Η κλιμάκωση της δράσης έως το μεγάλο φινάλε είναι αυτή που καλεί τους παίκτες να αφοσιωθούν στο παιχνίδι, μετατρέποντάς τους σε ψηφιακούς junkies.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb